Tako... nismo komplicirali, nabavili Dyson V15 z vso to goro nastavkov. Zagotovo super zadeva kot nadgradnja na Electroluxa za 250€ sicer pa še eno izmed električnih sranj. Ne rečem da ne potegne dovolj, mati je ultra zadovoljna ker je pač prešla iz elektrike na elektriko ki je boljša ampak tisti ki je do sedaj sesal z spodobnim sesalcem na kabel mu je jasno da ni to to, zagotovo brez pomisleka, odsvetujem. Sedaj se izjavi da je to boljše od Mieleta C3 samo nasmejem. Očitno sva tako jaz kot moja čudna. Kot prvo, C3 ima že v štartu za skoraj 1/3 daljšo krtačo torej z enim potegom zajame skoraj 1/3 več površine. Res da pri klasičnem sesalcu vlečeš voziček in kabel od zadaj ampak ročica za sesanje je ultra lahka, vse poteka hitro in lahkotno. Pri V15 je to težko, ko grem ob robih in predmetih je to težko, krtača riba ob stenske obrobe, omare... zaradi teže celotnega sistema imaš občutek da boš vse spočohal, smeti preko katerih neposredno ne greš z krtačo ne posesa. Prav tako preveril famozno trditev da C3 pušča zadaj prah, preveril z laserjem in Parquet krtačo, nič ne pušča. Možno da ima kolega iz foruma že "eco" verzijo C3 in slabo vleče ali pa sesa na pol moči. Mi pa je V15 všeč kot zmogljiv ročen sesalec za posesat avto ali kaj drugega izven hiše. Kakorkoli super sesalec ampak za tam do 300€... smo bili zagreti tudi mi za menjavo ampak ostajamo...