ynos , pri nakupu baterijskega sesalca ti priporočam, da razmisliš tudi, kje ga boš imel postavljenega v stanovanju (mi ga imamo zmontiranega na notranji strani vrat v enem elementu v središču hiše, tako da je hitro dostopen). Ker eni imajo priložen tudi prosto stoječ nosilec, eni imajo priložen stenski nosilec, eni se filajo na nosilcih, eni ne, itd.. Pač nam je bilo pomembno, da je hitro dostopen in da ima vedno polno baterijo.. In moram rečt, da ga imamo res kar dosti v rokah.. Npr.: v kopalnici (zaradi las in ostalih malenkosti); v predsobi (kjer se obiski sezuvajo); ob jedilni mizi in kuhinji (drobne smeti) - v takih primerih samo na hitrco vzameš sesalec, posesaš in ga daš nazaj - stvar parih sekund... Nam je zaradi takšnih malenkosti najbolj uporaben. Za ostalo imamo robotski sesalec.
Sami imamo Dreame V9 (sicer že starejši model, ampak ga po treh letih še vedno lahko odličen), ki omogoča stensko montažo in se tudi polni na nosilcu. In tudi vsi ostali priključki imajo prostor na nosilcu, tako da imaš vse na enem mestu. In se mi zdi, da odlično posesa..
Imel tudi možnost preizkusit Jimmy JV83 (ki ga odsvetujem - ker je plastic fantastik proti Dreame V9 in tudi filtracijo ima precej slabše urejeno) in Proscenic P11 Combo (ki je tudi bolj plastični in ni tako lepo vodljiv kot Dreame V9).
Sami imamo Dreame V9 (sicer že starejši model, ampak ga po treh letih še vedno lahko odličen), ki omogoča stensko montažo in se tudi polni na nosilcu. In tudi vsi ostali priključki imajo prostor na nosilcu, tako da imaš vse na enem mestu. In se mi zdi, da odlično posesa..
Imel tudi možnost preizkusit Jimmy JV83 (ki ga odsvetujem - ker je plastic fantastik proti Dreame V9 in tudi filtracijo ima precej slabše urejeno) in Proscenic P11 Combo (ki je tudi bolj plastični in ni tako lepo vodljiv kot Dreame V9).