Pokol na nemški šoli

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
To delajo računalniške igrice. Vpliv računalniških igric se zelo odraža tudi na cesti. Mularija na cesti vozi, kot v igricah, kjer so se učili veščin vožnje.

Jest sm čez železniški prehod poletu kot v nfs underground.
cheer.gif

Marica ki te je lovila pa je "zaštekala" ne?
evil.gif

Nazadnje urejeno:

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.590
1.258
113
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Leta 93 sn dobil gameboy in sem tolkel najhujše špile, pol sem dobil super nintendo, in tako dalje celo osnovno šolo in
celo srednjo šolo, stavim da sem pobil med 4 in 5 miljoni alienov in stvorov, in pri GTA3 z motorko prerezal vsaj 200 glav,
da o bombnih napadih z baz00kami v online gejmih ne govorim, ker sem bil na več vojnih frontah kot jih znata naštet hitler
pa stalin skupaj....

Tole, kar si napisal, pa je kronski dokaz, da igrice NIKAKOR ne morejo negativno vplivati na mladega človeka, kajne?
Kajti če se ne utrga mlacomu, potem se nobenemu...
Psihologi pojma nimajo...

to me je vedno zanimalo kako lahko neki stari psihologi tupijo o vplivu igric, če jih še na 1m niso videli kaj šele da bi 5ur dnevno nažigali
grin1.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
100 miljonov stvari je vplivalo na njegovo glavo, malenkosti mogoče, ki se jih niti ni zavedal...

Tole, kar si napisal, ni nič drugega kot opravičevanje.

A si ti ZABIT mal mi namerno živce piješ?? Kje tukaj karkoli opravičujem?!? pišem, da so razlogi zaradi katerih je človek pobil toliko ljudi SKRITI in ne ti ne uni frojd ne bosta vedela zakaj se je to zgodilol. NIKOLI! Pišem o temu, da je na POKOL vpolivalo MILJON DEJAVNIKOV, mogoče je izvedel, da je njegova punca fasala v rit od nekoga drugega, mogoče je poslušal Marlyna Mansona in njegove psihotične in skrite glasbene vložke, mogoče je bral tale alter in se mi je vtrgalo! In ja, mogoče so na to vplivale malenkosti, mogoče bi se ti nasmejal ob takih problemih, on je pa psiho in je vse pobil. Ni nujno,. da je razlog VELIKA SKRB ali VELIK PROBLEM, lahko je čisto nekaj majhnega. Ljudje se ubijajo in pobijajo že zato, ker izgubijo službe.

Bedak sem, ker se takemu, ki piše, da ga zagovarjam, sploh pustim sprovocirat. Prav je, da je dobil šus v glavo, še bolj prav pa bi bilo, da bi ga zdaj oživili in še enkrat razrešetali! Bo zdaj gospoda zadovoljna?? PROKLETI FILOZOFI. PEJTE RAJŠ IGRICE IGRAT!

Jupol!

Nazadnje urejeno:

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Besen sem ko pes zdajle...

Samo ne ubij zaj nobenega, ker bodo rekli da je Alter kriv, in bomo mi ob forum.
Pol bom jaz jezen ko svinja in bom šel pa pomrl vse tiste ki so mi forum bek vzeli.

Še enkrat naj napiše, da opravičujem takole klanje, pa ti povem, da bom DL-jal enega kuejka in postrelil ene par cefizeljnov...
evil.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Ravnokar so na RTL povedali, da so preiskovalci v kleti hiše, v kateri je morilec stanoval, našli veliko število filmov groze.

Kajne, kakšno zvezo pa imajo lahko rač. igrice in filmi groze z takim zločinom? Nikakršno, kajne?
In mlad mulc, ki konzumira cele noči internet in filme groze, je zagotovo kul tip. Se je pač žal zgodilo, da mu je v možgane prišel manjši strdek, kajne?

Pojma nimate o psihi in njenih stranpoteh. In škodljivih vplivih takih, ali drugačnih internetnih in TV vsebin .
In Freud je za vas (za tiste, ki ste zanj slišali) pravzaprav model, ki že ni mogel imeti pojma, saj ni imel interneta, kajne?

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
KDO GOVORI da igrice niso vplivale?!? KDO? Pišemo da niso SAMO igice krive. A ti narišem???

Spokaj že dol ali pa začni brati!

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
@nekdo če bi si mi vsi k smo v tej temi razdelil pištole...da se dobimo nekje na enmu travniku....pa se ne poznamo , bi se jst najbl tebe bal.......tolk prizadetosti....tolk zgroženosti.....ogorčenosti.....nevem od kje???? Men se ne zdi normalno!!! Človek k te bere čut v tvojih besedah....v star wars bi temu rekl THE DARK SIDE!

Bogi tvoji otroc.....bolš da se kastriraš!
smile-1.gif
Jest sem zadnji, ki se ga rabiš bat. V življenju nisem še nikogar na gobec, razen ponesreči na treningu
grin1.gif
. In ga tudi ne bom, razen če ne ogroža mojega življenja.

Sicer pa, napačno sklepaš. Resnica je kruta, zato me lahko gledaš kot dark side, eni me vidijo kot white side, nisem pa ne eno ne drugo.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.701
6.472
113
Povedali so tudi, da so imeli starši doma (legalno prijavljenih) 18 kosov orožja.

Tim Kretschmer je sicer želel postati profesionalni igralec namiznega tenisa (ping ponga), nazadnje ga je igral ta vikend.

Policist specialne enote ga je med poizkusom prijetja ustrelili v nogo, takoj zatem pa se je sam ustrelil v glavo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.405
5.662
113
Citat:
Uporabnik Baltazar pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
@nekdo če bi si mi vsi k smo v tej temi razdelil pištole...da se dobimo nekje na enmu travniku....pa se ne poznamo , bi se jst najbl tebe bal.......tolk prizadetosti....tolk zgroženosti.....ogorčenosti.....nevem od kje???? Men se ne zdi normalno!!! Človek k te bere čut v tvojih besedah....v star wars bi temu rekl THE DARK SIDE!

Bogi tvoji otroc.....bolš da se kastriraš!
smile-1.gif
Jest sem zadnji, ki se ga rabiš bat. V življenju nisem še nikogar na gobec, razen ponesreči na treningu
grin1.gif
. In ga tudi ne bom, razen če ne ogroža mojega življenja.

Sicer pa, napačno sklepaš. Resnica je kruta, zato me lahko gledaš kot dark side, eni me vidijo kot white side, nisem pa ne eno ne drugo.

@nekdo.....
grims-1.gif

zate sm reku da si filozof!
evil.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Računalniške igrice vzrok za to ? Daj odrastite.
Sam bi rekel da je tukaj bilo prisotno nasilje (psihično?) nad njim in se mu je zaradi tega "ftrgalo". Samo dvomim da bomo izvedeli kaj je bilo v resnici, ker po "vojni" so vsi angelčki.

Nazadnje urejeno:

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Je bil to mogoče tale fant???
bonk.gif

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/kBVmfIUR1DA"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/kBVmfIUR1DA" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Ta pe je "out", mogoče bi moral na obisk v kakšno bolnico.
Očala je sicer imel. Ampak dvomim da je ta, drugače bi po TV-ji blo.
Mogoče pa samo igra.

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.405
5.662
113
I don`t need help and support.....
hysterical-1.gif
Sam pomoje je zaigrano...k nč ne igra!

A ni še ena verzija k virus na netu faše?