Pokemon Go obnorel svet

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Sem dal pred tremi dnevi v drugo temo, pa dam še sem
evil.gif

http://www.index.hr/vijesti/cl...nih/907386.aspx

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Ne razumem zakaj bi kdo z telefonom pred faco hodil? Pa sej se samo pojavi v bližini in takoj ko klikneš nanj, ga imaš vedno direkt pred sabo, cirka dva metra stran? Na "GPSju" pa je bil recimo 50m stran, za hrbtom. Ne razumem...

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.005
6.176
113
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Ne razumem zakaj bi kdo z telefonom pred faco hodil? Pa sej se samo pojavi v bližini in takoj ko klikneš nanj, ga imaš vedno direkt pred sabo, cirka dva metra stran? Na "GPSju" pa je bil recimo 50m stran, za hrbtom. Ne razumem...

To se tudi jaz sprašujem. Zakaj nekaj izkat in skakat čez križišče itd... S mojim ta malim sma ga videla pri tretjem sosedu. Ko pa tamneš na njega pa se pojavi direkt pred tabo. Vse skupaj se mi torej zdi brez veze. Sem mislil da je to striktno na meter natančno (odvisno os GPS-a).

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Mam pa jaz filing, da se tole pri nas ni kaj prav hudo tako noro prijelo kot na drugi strnai atlantika.
Mislim vsaj jaz ne opažam kakšnega intenzivnejšega buljenje v telefone. Tudi nečaka in njegove kolege (med 12 in 15let) povprašam, če kaj norijo naokoli pa je odziv slab
smile-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
Ah, mi smo itaq tako za časom, da bo tista prava pokermon evforija k nama šele prišla
grims-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Za enkrat ne kaže da bo. So fantje kar "tapravi" (dobrih 10 se jih nabere iz parih sosednjih ulic), in ko jih povprašaš po Pokemonih se vsi smejijo v smislu, kar naj glupi Američani to skačejo, mi gremo rajš en hokej na ulici
cheer.gif

Se pa drugače ne čudim, da je mladina tako "geekana", ker recimo hokej ali kaj podobnega izmed parih sosednjih ulic, lahko špilajo samo pred našo hišo, ker vse ostale sosede "galama" na ulici moti, čeprav sredi dneva. Meni je pa v nasprotju z ostalimi prav v užitek videti, da mladina skače za žogo/pakom na ulici...
cheer.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
Ha, nice, se strinjam čist
cheer.gif

Imamo tudi mi okoli blokov eno mularijo, ki se dejansko podi naokoli za žogo, se strelajo z vodnimi puškami in zganjajo galamo in večina odraslih v okolici pyzdi čez hrup, jaz sem pa prav vesel, da se spomnijo še česa takšnega in ne bulijo zgolj v tiste tablice/smartphone
cool-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pa OK, saj tudi mi ko smo bili mladi, so se nekateri pizdili čez hrup, ponavadi so bili to kaki blokovski šerifi, ki so bili izbrani kot hišniki, predstavniki vhoda ali kaj podobnega, pa so zrasli 30 centi s tem 'nazivom'
tongue-1.gif

Jaz tudi gledam v zadnjih dveh letih, da se spet podijo med bloki, prav lepo jih je videt, pa ko privlečejo kakšne igre, ko sem bil prepričan, da jih ne bodo poznali več. Zgleda jih v vrtcih in šolah še naučijo kakih ristancev, hulahop itd
zmaga.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.149
113
mislim da je tole pri naši mulariji slovenski že passe. Mal so pogledali telefone, naložili aplikacije, šli ven za dva dni in je to že to. Gremo dalje depro špilat, it na joint in na liter liter in nadaljevat v stilu "Ej stara, kak sm bla pijana..."

baldrick

Fizikalc
27. mar 2012
951
24
28
mene pa zanima a igra kdo tukaj pokemone in bi mi pomagal pri projektu in nekaj zaslužil zraven. Rabim nekoga da nadtavi pasti ne eni koordinati ali vabe naj se mi prosim javi pod zs.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
imaš lokal in bi rad vabe da bodo lovci pri tebi pili sok? prašaj kakšno kelnatco e to obvlada.