Pokemon Go obnorel svet

22. jul 2007
13.583
1.767
113
124
In zdaj so ti otroci zrasli
wink-1.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Malo scarry....
A je bila v njih (risankah) tudi vsaka 12-ta sličica programobilna....
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
wink-1.gif

Kot da bi mi He-mane pa Skeletorje (al kaj je že bil un majstr) okol po mestu preganjal
cheer.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Bo kot toča padal na glavo....
grin1.gif

Ko se bodo na neki "hot" točki zeletavali med sabo.

sardo

Zelenc'
2. sep 2008
20
1
3
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Čisto nič
evil.gif
Samo vseeno me zanima kdo dela te opise, ker to ni ravno pojem profesionalizma.

V zadnjih treh letih so točke s fotografijami in opise postavili igralci, ki so igrali "predhodnico" pogota, že parkrat omenjeni ingress. Večina točk je regularnih, nekaj pa čisto zajebantskih. Vsak je lahko predlagal točko s fotografijo in opisom, potem pa je bila točka sprejeta ali pa ne. O kakšnem profesionalizmu tu ni govora. Kot bi sedajle v pogotu bila opcija "predlagaj pokestop", kjer bi lahko kjerkoli kdorkoli poslal fotografijo in opis neke zanimive zadeve - gotovo bi bilo poleg tudi kup kant, jaškov, stopnic,...
Obstajala so sicer nekaj pravila, tako za motiv kot tudi za lokacijo. Predloge so menda pregledovali ljudje, ne avtomatika. Ko je bilo predlogov preveč (več 10000 na dan) in se je vrsta za pregled podaljšala v milijone, so možnost predlaganja ukinili. V pokemon go so menda dodali le 1/3 točk, tiste, ki so bile v ingressu najbolj obiskane in uporabljene v igri.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.092
2.879
113
Citat:
Uporabnik sardo pravi:
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Čisto nič
evil.gif
Samo vseeno me zanima kdo dela te opise, ker to ni ravno pojem profesionalizma.

V zadnjih treh letih so točke s fotografijami in opise postavili igralci, ki so igrali "predhodnico" pogota, že parkrat omenjeni ingress. Večina točk je regularnih, nekaj pa čisto zajebantskih. Vsak je lahko predlagal točko s fotografijo in opisom, potem pa je bila točka sprejeta ali pa ne. O kakšnem profesionalizmu tu ni govora. Kot bi sedajle v pogotu bila opcija "predlagaj pokestop", kjer bi lahko kjerkoli kdorkoli poslal fotografijo in opis neke zanimive zadeve - gotovo bi bilo poleg tudi kup kant, jaškov, stopnic,...
Obstajala so sicer nekaj pravila, tako za motiv kot tudi za lokacijo. Predloge so menda pregledovali ljudje, ne avtomatika. Ko je bilo predlogov preveč (več 10000 na dan) in se je vrsta za pregled podaljšala v milijone, so možnost predlaganja ukinili. V pokemon go so menda dodali le 1/3 točk, tiste, ki so bile v ingressu najbolj obiskane in uporabljene v igri.

Ok, hvala za pojasnilo,nekako mi je bilo cudno, da so se taki opisi pojavili, se zdalec nocem moralizirati, samo ce sem jaz "usput" nasel tole, je verjetno se veliko drugih s se bolj "socnimi" opisi naokrog.

B81

22. jul 2007
37.684
10.967
113
Citat:
Uporabnik Zanzibar pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Zdaj se jo lahko tudi pri nas namesti iz Google Play / App store.

Včeraj zvečer se je po Ljubljani sprehajalo več posameznikov in skupin s telefoni v rokah, na kongresnem trgu je bilo polno lovcev na Pokemone.

Vcerej zvecer v portorozu je bilo punci nerodno, pravzaprav se je naredila, kot da ga ne pozna , ker se je fant sukal okoli in letal sem in tja wtf...priceless
grin1.gif

Seveda
hysterical-1.gif

Blo je nekaj takega
evil.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.184
3.645
113
Marlbor
Meni je sedaj nerodno iti po ulici s telefonom v roki, ker folk misli da pokemone lovim.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Številna tveganja za informacijsko varnost

Uporaba aplikacije prinaša tudi številna tveganja za informacijsko varnost ter osebne podatke njenih uporabnikov. Na Zvezi potrošnikov Slovenije (ZPS) opozarjajo, da se s strinjanjem s splošnimi pogoji uporabe Pokemon Go uporabniki odrečejo tako rekoč vsem pravicam proti založniku igrice.

Pri Niantic Labs, založniku mobilne igrice Pokemon Go, so namreč po besedah ZPS v pogoje skrili določilo, ki potrošniku odvzema vse pravice do tožbe proti podjetju, vključno s sodelovanjem v morebitni skupinski tožbi. Vse nevšečnosti, ki bi se lahko pojavile med uporabo storitve, je tako po splošnih pogojih uporabe mogoče reševati le z zasebno arbitražo izven sodnih dvoran.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Saj so edino pametno naredili. A zdaj jih bo vsak bedak, ki gleda telefon ko vozi in se zalet, tožil zaradi igre?
Sicer pa glede na bizarno ameriško sodstvo edina rešitev pred bankrotom.

Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
wink-1.gif

Kot da bi mi He-mane pa Skeletorje (al kaj je že bil un majstr) okol po mestu preganjal
cheer.gif

mali leteči medvedki so bolj konkurenca pokemonom kt tisto kar si ti napisal. No pa mogoče shoe poeple, sam ti ne letijo, pa tud gibajjo se bolj počasi
cool-1.gif

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.528
2.280
113
Citat:
Uporabnik visek_izobrazbe pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
wink-1.gif

cheer.gif

mali leteči medvedki so bolj konkurenca pokemonom kt tisto kar si ti napisal. No pa mogoče shoe poeple, sam ti ne letijo, pa tud gibajjo se bolj počasi
cool-1.gif

Se pravi shoe people bi bili uspeh v Črni gori
smile-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
kzs
vsi ki lovite pokemone imejte dovolj vode vedno s seboj še posebno v teh vročih dneh.

in tole NI redek pokemon

torentino

Majstr
8. sep 2009
389
346
63
Ne bi o tem
Vsaj debele riti od mojih hčera so pokemoni spravili v life, ena se že pet let ni sprehodila po selu, ker so menda vsi smotani, zdaj pa je iskala pokemona še v cerkvi, kamor jo spraviš le z česnovo verigo okoli vratu, druga je prelavfala pol Lj. kar je pri njeni lenobi podvig, hujši od pristanka na luni.
Gooooooo pokemon,....