Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
In zdaj so ti otroci zrasli
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Čisto ničSamo vseeno me zanima kdo dela te opise, ker to ni ravno pojem profesionalizma.
Citat:
Uporabnik sardo pravi:
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Čisto ničSamo vseeno me zanima kdo dela te opise, ker to ni ravno pojem profesionalizma.
V zadnjih treh letih so točke s fotografijami in opise postavili igralci, ki so igrali "predhodnico" pogota, že parkrat omenjeni ingress. Večina točk je regularnih, nekaj pa čisto zajebantskih. Vsak je lahko predlagal točko s fotografijo in opisom, potem pa je bila točka sprejeta ali pa ne. O kakšnem profesionalizmu tu ni govora. Kot bi sedajle v pogotu bila opcija "predlagaj pokestop", kjer bi lahko kjerkoli kdorkoli poslal fotografijo in opis neke zanimive zadeve - gotovo bi bilo poleg tudi kup kant, jaškov, stopnic,...
Obstajala so sicer nekaj pravila, tako za motiv kot tudi za lokacijo. Predloge so menda pregledovali ljudje, ne avtomatika. Ko je bilo predlogov preveč (več 10000 na dan) in se je vrsta za pregled podaljšala v milijone, so možnost predlaganja ukinili. V pokemon go so menda dodali le 1/3 točk, tiste, ki so bile v ingressu najbolj obiskane in uporabljene v igri.
Citat:
Uporabnik Zanzibar pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Zdaj se jo lahko tudi pri nas namesti iz Google Play / App store.
Včeraj zvečer se je po Ljubljani sprehajalo več posameznikov in skupin s telefoni v rokah, na kongresnem trgu je bilo polno lovcev na Pokemone.
Vcerej zvecer v portorozu je bilo punci nerodno, pravzaprav se je naredila, kot da ga ne pozna , ker se je fant sukal okoli in letal sem in tja wtf...priceless
Seveda
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Kot da bi mi He-mane pa Skeletorje (al kaj je že bil un majstr) okol po mestu preganjal
Citat:
Uporabnik visek_izobrazbe pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Kot da bi mi He-mane pa Skeletorje (al kaj je že bil un majstr) okol po mestu preganjal
mali leteči medvedki so bolj konkurenca pokemonom kt tisto kar si ti napisal. No pa mogoče shoe poeple, sam ti ne letijo, pa tud gibajjo se bolj počasi