Pokemon Go obnorel svet

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
dsdsadsadas.jpg

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sploh ne vem zakaj se folk sekira zaradi tega, če je nekdo dovolj glup, da bo zaradi igrice padel preko pečine, pod avto, stopil na mino itd. je to čisto preprosta naravna selekcija. Ti posamezniki so tako glupi in naivni, da če jih ta igrica nebi, bi jih pa pač neka bedarija čez par let ubila.

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Tlele na mojem koncu ze dva dni gledam enga tipa, ki ima telefon namontiran na balanco od kolesa in ocitno isce pokemone. Prejle je obrnil sred ceste ne da bi pogledal, ce kdo vozi slucajno. Je imel sreco, da noben ni.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Se vidi, da gre za mlade, ki so prej šli ven samo do šole in domov in nimajo pojma kak se znajti po zemljevidu, obračajo telefone po luftu in se čudijo zakaj se z obračanjem telefona še zemljevid obrača
rolleyes-1.gif

19. jul 2007
2.894
1.609
113
Citat:
Uporabnik torentino pravi:
Vsaj debele riti od mojih hčera so pokemoni spravili v life, ena se že pet let ni sprehodila po selu, ker so menda vsi smotani, zdaj pa je iskala pokemona še v cerkvi, kamor jo spraviš le z česnovo verigo okoli vratu, druga je prelavfala pol Lj. kar je pri njeni lenobi podvig, hujši od pristanka na luni.
Gooooooo pokemon,....

Na smrt sem se nasmejal temu opisu
hysterical-1.gif

Si jih pa kar predstavljam. Trenutno sem v tujini in hodim s tramvajem v službo in se tistih 20 min kratkočasim z opazovanjem ljudi. Prav padlo mi je v oči, kako je ta mladina nekulturna. Par dni nazaj, ena smrklja in ena (~ 50+ letna) vstopita hkrati na tramvaj, tam pred njima en prost sedež, smrklja prav pospeši da se butne dol na sedež pred njo, telefon pre sebe in to je to, nič okoli nje ne obstaja. In praktično vse so take.

PS: Da ne bom off-topic, nisem opazil še nobenih Pokemon-gašev

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.808
560
113
42
povsod malo
Enega vsi grupno iščejo en bajsek je z vijolčno kožo in belim trebuhom sem gledal enega ko se je začel dret ko Alešiæ pa vidim do žvau na ekranu. Potem pa gručno vsi čez rdečo na semaforju na troli pa vsi po tleh ko je tako bremzal da jih ni zgazil ko žužke še trzlni niso ko je škripalo mimo njih.
bonk.gif

nevtralec

Pripravnik
6. jan 2014
62
4
8
Ja saj točno to... malo je treba bit iznajdljiv, če se že morš it to ... js bom kr rajš lepo eno pivce odprl pa gledal galebe na morju, namesto pokemone lovil :D

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Kaj obstajajo kaksni kraji kjer je vec teh posasti? Prehodil sem enih 200 m po gozdni cesti (ker me je sram) pa nobenega ni blo

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
v mesto bo treba v mesto. lahko greš ponoči je manj prometa in možnosti da te kdo povozi ko boš kot kura brez glave čez cesto letal.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Zanimive lokacije, kjer bi lahko bili kakšni bolj redki pokemoni
- Mount Everest
- južni pol
- dno Marianskega jarka
- raztopljena sredica reaktorja v Černobilu

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.006
113
Antarktika, Brazilske Rio favele, demilitarizirana cona med Severno in Južno Korejo, Death Valley, tam jih je kot gob po dežju
evil.gif
.