POI Slovenija (Garmin-POI loader, TomTom)

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

kajote

Fizikalc
11. dec 2007
389
178
43
gledal, pa nisem našel odgovora...
vidim, da su tukaj datoteke v gpx formatu (npr. stacionarni_radar.gpx)....

in verjetno je to tudi vsebovano v prvi točki beri.me.txt (pred ALI) - oz. je potrebno pol, če želiš vse gor naložiti vseeno z tem loaderjem nalagati...

oz. zakaj ni to speedcam.txt kot je bilo (kjer bi bile vse najnovejše točke radarjev)

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.013
5.645
113
Sam pa si legenda
smile-1.gif

kajote

Fizikalc
11. dec 2007
389
178
43
Hehehe... pa res, legenda...
ampak me "živcirajo" vse tiste datoteke pa bi rad vedel kaj je z njimi....

gulp, pa tudi datuma nisem pravilno zaznal in nisem pomislil, da so to zadnje spedcam.txt

pa poskušam med vrsticami.... in to preveč,.... tako da "streight" texta sploh ne razmim
frown-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
V prvem postu te teme imate pod POI Slovenia nove poi Točke z datumom 10.10.12,kjer so vnešeni radarji (sivi stebri) po MB.
V torek bi naj začelo delovanje merjenja hitrosti čez križišča (rdeče luči še zaenkrat ne bo snemalo)
Vsi,ki se vozite po Mariboru vam toplo priporočam da si posodobite POI točke na napravah
smile-1.gif

cebarks

Zelenc'
13. dec 2010
27
0
1
Po nadgradnji kart na Garminu 1490T s karto CNEU 2013.30 sem s POI Loaderjem naložil na novo tudi Snecerjeve POI Slovenije od 23.10.2012, POI točke mi na napravo naloži, vendar potem opozarjanje na radarje, omejitve, cestnine,... ne deluje. Tudi z varianto od 12.11.2012 opozarjanje ne deluje. Poizkusil sem tudi s kopiranjem gpi datoteke v napravo in nič bolje. Doslej težav s tem nisem nikoli imel.
So kakšne izkušnje s to težavo? Še to: ali opozarjanje na radarje deluje tudi pri simulaciji poti?

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, tudi pri simulaciji bi moralo delati.

To ti na vseh točkah ne dela al samo na določeni? (znan problem)

cebarks

Zelenc'
13. dec 2010
27
0
1
Na relaciji Kranj - Strunjan na nobeni točki ne opozarja. Simulacijo sem pa poizkusil tudi Kranj - Bled pa tudi nič.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik cebarks pravi:
Na relaciji Kranj - Strunjan na nobeni točki ne opozarja. Simulacijo sem pa poizkusil tudi Kranj - Bled pa tudi nič.

Sem preveril zadnji gpi fajl in izbral enega, zadeva deluje normalno v simulaciji.

65.png

71.png

134.png

169.png

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Izbriši prvo dnevnik potovanja pod Orodja/Moji podatki

Potem z poi loader prvo odstrani vse poi točke iz naprave

Nato jih z poi loader naloži nazaj na napravo.

p.s.
Iz mape POI Slovenija izbriši že narejen gpi in pa tisto waw datoteko in probaj,če bo sedaj delovalo opozarjanje.

I

Izbrisan uporabnik #488

Tista wav datoteka je samo za MB radarje
smile-1.gif

Sicer pa ni povedal kako ne opozarja, ali ni zvoka, ali ni slikice ali karkoli, precej nekonkretno.

I

Izbrisan uporabnik #488

mp3 je sicer, ne wav.

Sicer pa piše, da je nadgradil tudi karto.