Pozdravljeni, sem eden od tistih lastnikov kateri imajo v lasti zumota 550, od prvega dne so bile same težave, od tega da je dobesedno crknil ko si odtipkal kateri koli kraj, ali zamrznil in seveda dejstvo katero me zelo moti, da moraš med kartami ročno primikat oz. vkljapljat posamezne karte če želiš, da deluje (pa čeprav tega nikjer v navodilih ne piše) Na sedežu (uvoznika) se jim fučka, če si plačal 700€ in še dodatno za karto 100€. uslužbenec po moji reklamaciji se ni ukvarjal z problemom kaj je narobe ampak od kje mi karta črne gore oz. če imam račun. Celo nadru me je, da sem edini v Sloveniji katerega moti ročno preklapljanje kart. ne moreš verjet, Slovenčki pa tako drkarijo še naprej podpiramo, ko sem zadevo predal naprej ustreznim službam so tudi na sedežu spremnili odnos, čeprav še do danes niso uspeli realizirati obljube, da bo softver v nekaj dneh posodobljen in bodo težave mimo oz. ne bo potrebno preklapljanje. Zakaj sem vse to napisal, preprosto ker me zanima če res samo mene moti, da plačaš 700€ in stvar ne deluje tako kot piše v navodilih in glavni razlog da pišem je dejstvo, da sem preko tega foruma odpravil marsikatero težavo in se naučil dejansko rokovati in uporavljati zumota za tisto kar je namenjen. zahvalil bi se vsem kateri so napisali katerokoli navodilo obrazložitev, posebno pa članu foruma Leniju, kajti imel je res debele živce in dejansko gre njemu večinska zasluga, da danes marsikatero stvar lahko sam porihtam. Vse pohvale tudi avtorjem, moderatorju oz. osebi katera ažurno nadgrajuje POI točke (radarje) , kajti priznati moram, da so mi opozorila prihranila že marsikateri €. Še enkrat hval vsem in L.P.