Kolesarstvo 25

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.648
1.211
113
Pa ja... Pa ne samo ta prvi pobeg na vzponu... Potem na spustu, pa ravnina, pa še malo gor... Ko je povečeval prednost do minute in pol... Peloton nima za burek...

Je*emti, kako simpl izgleda... :aplauz::cheer:

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji

jello

Guru
22. sep 2008
10.506
4.014
113
Pogačar naš največji športnik vseh časov

Všeč mi je postal, ko je iz anonimnosti zmagal prvi tour in žal pošolal drugega našega
Anonimnost pa taka, še preden je štartal prvo vuelto ga je (po imenu, glasu in stasu) poznal že vsak belgijec, večina francozov in vsi ki biciklizem spremljajo s četrt očesa. Tam ti ni treba zmagat treh turov, desetih klasik, svetovnega in 20 etap, da bi pridobil njihove simpatije.

Dirka je naboljši (in najlažji) trening, ne samo za pogačarja, tudi za ostalih 160, ki ne zmagajo.

• Všeč mi je
Reactions: ishtar007

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.369
243
63
Giro je lep indikator, da se počasi bliža poletje. Je pa tudi mene malo presenetil, da je to res že tako blizu. Se že veselim vseh gorskih etap in gledanja na uro, da ujamem vsaj zadnjih 45min etape. Pa seveda potem vsi highlightsi zvečer na kavču...
Obeti za Roglo so zaenkrat zelo dobri. Če bo ekipa naredila svoje (predvsem pazila, da ne pustijo v beg koga iz kroga GC tekmecev), potem mislim, da bi se tole lahko izšlo s srečnim koncem za nas. Po mojem mnenju bo v prvem planu najbolj nevaren Ayuso. Posledično je tukaj pozitivno, da bo tudi UAE imel interes kontrolirati peloton in posledično bodo pri BORI s tem razbremenjeni določene odgovornosti.
Ampak konec dneva je vse skupaj kot igra šaha: nekdo potegne potezo, ki sproži niz reakcij. Pravilne reakcije pa odločijo dirko. In vedno odreagirati pravilno z omejeno količino moči (kolesarjev), ki jih posamezno moštvo ima, je skoraj nemogoče.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero