POI Slovenija (Garmin-POI loader, TomTom)

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Georgo_32

Zelenc'
8. jun 2008
3
0
1
Zdravo,

rad bi dodal dve novi lokaciji za radarje: N46.10.2,0 in N14.25.43,3 na Škofjeloški cesti (Kamnik -Škofja loka).

dejan_mik

Pripravnik
16. apr 2008
110
0
16
Citat:
Uporabnik Georgo_32 pravi:
Zdravo,

rad bi dodal dve novi lokaciji za radarje: N46.10.2,0 in N14.25.43,3 na Škofjeloški cesti (Kamnik -Škofja loka).

Kamnik-Šk.Loka???
confused-1.gif
A imate pri Loki tudi kak Kamnik?

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.130
736
113
EU
Mene pa zanima, kakšna je razlika med to podatkovno bazo POI točk tu ter plačljivo pri POI Plaza ? Torej katera pokriva Slovenijo boljše, ali pa tudi, kako bi združil vse podatkovni bazi najlažje skupaj?

Na drugih forumih sem bral, da je treba datoteke preimenovati in jih združiti v skupno mapo. V mojem primeru, bi verjetno torej moral preimenovati datoteke iz POI Slovenija in jih prenesti pravilno npr. v SCDB mape, ali pa POI Plaza mapo ipd. Ni mi pa čisto jasno, kako bi to storil, ne da bi vse skupaj pomešal oz. karkoli povozil, ali pa imel več točk za eno in isto lokacijo ipd.
confused-1.gif

... mimogrede tu imate bazo podatkov SCDB za Garmina (brez VB; stanje 14.06.08); mogoče komu pride prav
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Roby11

Pripravnik
16. nov 2007
501
0
16
Maribor
Zdravo rad bi dodal novo lokacijo za radar. Po novem je tukaj naselje in s tem omejitev 50km/h.
S46° 33.358`
V015°30.834`

jaka333

Zelenc'
2. jul 2008
11
0
1
Tole vprašanje bo verjetno za vas smešno ampak vseeno (pač začetnik):
- ali je možno narediti, da se ti npr. POI točke za omejitve javijo samo takrat, ko je tvoja trenutna hitrost prevelika??

hvala!

I

Izbrisan uporabnik #488

Na bližino točke naprava opozori z enim piskom in izpiše na ekran v zeleni barvi in je potem tiho.
Če voziš prehitro se omejitev izpiše v rdeči barvi in piska zaporedoma.

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Fajn bi bilo, da ne bi vsako škatlo katera je ob AC zaznamovali kot radar. Po dolgem času sem se peljal po naši AC na morje in mi je pri vsaki električni omarici javljalo, da je alarm (radar).

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Brez skrbi, da nimam. Samo malo preveč ste paranojični.
Primer: Med tuneloma za/pred Tepanji mi piska za radar, tam ko je kamera gor montirana.

Nazadnje urejeno:

mirkuma

Zelenc'
4. dec 2007
17
0
1
Se opravičujem, če je tole že bilo povedano, ker nekako ne najdem čez 15 strani postov v tej temi.
ALi na garminu 350 in 270 ikone omogočajo transparentnost. Naložil sem si namreč POI čez prej prepisal transparentne ikone, vendar je na garminu vseeno naprimer okrog okroglega znaka omejitve 40 bel kvadratek, ki naj bi bil transparenten.
HVala.

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Sej si jih lahko dodaš kar s te strani: >http://www.poiplaza.com/index.php?p=sdb&d=1140&lstpg=dc&lstc=37<. Shraniš si jih v isto mapo, kot jo že imaš in vse lepo naložiš na garmina. Lahko pa še ostale črpalke al pa še kej druzga. Imaš velik izbor. Men se zdi, de se gre tukej za radarje in nevarne točke. Sicer bo pa Snecer zbral, kaj bo nalagu. Pa upam de uživaš na dopustu.
nahrung002.gif