Pograd

tri10let

Pripravnik
29. jul 2007
62
1
8
Kdo je kot otrok spal na pogradu? Ali je bila to dobra rešitev ali bi raje bili na enojni pojstelji.
LP

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Pograd je zakon
smile-1.gif

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Bilo fajn, dokler nisem začel ven hodit in pit. Pol sva z mlajšo sestro morala menjat nadstropja, da sem lažje prišel do wc-ja ali okne.
grin1.gif
)

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
midva sva tud mela pograd, pa morem rečt, da dokler sm bil mulc mi je bilo fino imeti pograd.

Ko je brat začel hoditi ven, sem pa hitro dobil svojo sobo!
smile-1.gif

tko da, če se gre za približno enako stara otroka, bi jih jest dal na pograd tja do 12-13 let, potem pa itak mora dobiti svojo sobo, da bo kakšno punco lahko dam pripeljal, pa da se bo lahko v miru učil za srednjo šolo...

da ne omenjam, da je pograd velik prihranek na prostoru!

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Jaz sem večinoma spal na pogradu, ker sem vedno sestro dol tiral ... ko sem pa že malo odrastel .. tam 9, 10 let, pa sem hotel že spati spodaj, potem pa sestra več ni hotela gor ... Naslednje leto pa sva dobila svoji normalni postelji.

Sicer pa se je kar pogosto dogajalo, da mi spodaj ni dala mira ... Če sva se pogovarjala pol ure ali uro, pa sem zaspal, pa me je že brcala gor. Če pa zjutraj, ko sva mogla v šolo iti, ni še hotela vstati, pa sem ji povšter vrgel dol v glavo.
wink-1.gif

msenjur ... "tko da, če se gre za približno enako stara otroka, bi jih jest dal na pograd tja do 12-13 let, potem pa itak mora dobiti svojo sobo, da bo kakšno punco lahko dam pripeljal"

Kako pa bi mislil v obratnem primeru, da bi hčerka kakšnega fanta pripeljala domov? ... Kolikor sem opazil pri svojih starših, mi je ata vedno govoril že pri 15. zaj je že čas, da neko pripelješ domov ipd ... mislim ne ... sestra pa ... če sta stara dva zvedla, da ma kerega, so meli "zaslišanje" ... že tako daleč, da je že niso spraševali kje sta seksala, kako, kdaj pa zakaj ... seveda ne pri 15-ih.
wink-1.gif

Pograd je sicer zakon ... ampak če bom imel kdaj možnost si postaviti hišo, bo vsak otrok imel svojo sobo ... dva v planu, tretji pa, če po enem prideta dvojčka .. takoj kot je pri nas bilo
tongue-1.gif