poganjalec. kje?

tac

Pripravnik
25. sep 2007
152
0
16
Lblana
Ej, naš ne vem katere znamke je bil, samo to povem, da mal dnarja lahko pomeni tud malo muzke...

PS, pogledal link, naš je bil hudora princess, samo zgleda prejšnji model, ta ma zgleda mal izbolšano feltno, naša je bila polna in od prvega dne ni vzbujala zaupanja...sem že vedel zakaj
wink-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Se pravi Kettler je OK, Hudora (ki ga majo tudi v Muellerju) za 50€ pa ne al kako?
http://www.igrarija.com/vozila.html?cat=141
Naš mali že eno leto goni Kettler Speedy (enak kot v tvojem linku), pa ni bilo nobenih problemov. Z njim se je vozil tudi pozimi po snegu (vem, noro), pa je še vedno kot nov. Kupili smo ga zato, ker je imel 10 colska kolesa, ker mu je bilo 12" malo preveč. Res pa je, da nima zavore, ampak naš divjak jih itak ne bi uporabljal, pozna samo gas.

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.901
113
Citat:
Uporabnik tac pravi:
Ej, naš ne vem katere znamke je bil, samo to povem, da mal dnarja lahko pomeni tud malo muzke...

Ni pa nujno. Sem videl ze leseni likeabike za 170 eur unicen v pol leta, dejansko je sel na polovico tam kjer so vpete vilice. pa se je mulc samo vozil. pol so ga ene 2 meseca popravljali, nimam pa podatka ali je bilo reseno v okviru garancije ali ne.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.081
6.930
113
pri taščici
Kako se poganjalci obnesejo na dvoriscih ki niso ravna. Bojim se da bo dobil preveliko hitrost, katere ne bo dovolj hitro ustavilz nogami.
Sicer pa 200 evrov ne dam za poganjalca. Pa otrok gor ali dol....
Glede na to da so leseni, bom suzico vprasal za koliko ga naredi
wink-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.081
6.930
113
pri taščici
Mi bomo moral pa pohitet ce bomo hotel da ga bo dobil za RD. Pa se petrola sem se do sedaj izogibal. Da vidim kako so strici s petrolom.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.081
6.930
113
pri taščici
no vidim pa da ima 12" že zavoro in omejevalec balance. skoda ker ga ni na petrolu, najbrž pa je za 2 letnika tudi še prevelik. bi moral pri znancu sprobat.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
no vidim pa da ima 12" že zavoro in omejevalec balance. skoda ker ga ni na petrolu, najbrž pa je za 2 letnika tudi še prevelik. bi moral pri znancu sprobat.

Naši je prevelik, smo gledal pri enih kolegih. Tako da bo dobila 10'' za rojstni dan, drugo leto pa kolo, pa bo
smile-1.gif

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
Ko sem jaz kupoval tobogan je preveril zalogo v skladišču in potem šele naročil dostavo...
Pa sem naročal na manjši pumpi. Tako da mislim da ti lahko preverijo na vseh pumpah.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.081
6.930
113
pri taščici
jah zasavje je očitno firma zase.
Sicer pa ga že ima, vendar v tistih dveh poskusih ga še ni jahal kaj preveč(rinil ob sebi pa ja). Bo še malo počakal očitno.....

Car

POSTman
4. avg 2007
8.562
1.805
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Se pravi Kettler je OK, Hudora (ki ga majo tudi v Muellerju) za 50€ pa ne al kako?
http://www.igrarija.com/vozila.html?cat=141
Naš mali že eno leto goni Kettler Speedy (enak kot v tvojem linku), pa ni bilo nobenih problemov. Z njim se je vozil tudi pozimi po snegu (vem, noro), pa je še vedno kot nov. Kupili smo ga zato, ker je imel 10 colska kolesa, ker mu je bilo 12" malo preveč. Res pa je, da nima zavore, ampak naš divjak jih itak ne bi uporabljal, pozna samo gas.
Pozimi po snegu brez zavor? Itak bo poštar k foter!
cool-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.081
6.930
113
pri taščici
naš je nekako zalaufal zadnjimesec kettlerja s petrola. pri dveh letih mu je bil prevelik.
Sedaj pa nekako opažam, da je zadnja vilica preširoko narejena in s stopali brca vanjo.