podpisi

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
sej ti je znano, da se mamo južnjaki za najpametnejše. si ti kaj drugačen?

.

hysterical-1.gif

Tega pa nisem vedel.
evil.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sam kera tema je tole ratala ej...

sm se kr nasmejal! Un bo zdej šel od zavarovalnice, ker jo ima en v podpisu in kao ne plačuje oglaševanje?!! pa to ni res!!!
Pa poglejmo z druge strani. Kaj pa če Matey strokovnjak in svoje znanje deli z nami v zavarovalništvu. In ker je pač strokovnjak, bi lahko za strokovno svetovanje zahteval €. Kot vsi, k so strokovnjaki. In ker se je modi zmenil za kompenzacijo - oglasni prostor ima na voljo. In to je to. Ko boš pa ti Softi kje !strokovno! svetoval boš pa tud lahko razmišljal o kompenzaciji. Dokler si pa le uporabnik, kot jest in vsi ostali blebetači pa pač te pravice nimaš. In ne zdi se mi tole nobena neenakopravnost. To je posel. nimaš kej.

Softi, ti pa le prestopi k Triglavu al pa nekam drugam, Generali bojo pa verjetno kr zaprl svoje podružnico v Sloveniji. Kero kajlo si jim spustu ej! Bravo!
In če te moti reakcija Mateya - sej mogoče se pa do svojih strank ne obnaša tako, ker se ne vtikajo v njegove zadeve, in ga ne špecajo kot 10letni mulci.

btw - kako je bilo na RD v MCD?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja očitno še nisi prepričal modov. Lahko pa pomoje pošlje zs kakšnemu glavnemu in se zmeniš...
in če človek nekaj več ve na nekem področju kot ostala raja, je to strokovnjak.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hm... pol pa je strokovnjak! sicer pa - na katerem forumu pa sodeluje strokovno?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.283
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
sem napisal post, pa je alter crknu.

se mi pa en da še enkrat. bom ap dla povzetek.

zaradi poveličevanja modov in kurčenja mateya bo generali ob stranko. sem mislil s triglava prenest vse, pa ne bom nič. tut če mi oba jajca takoj stran padeta.

prosim ne tega narobe razumet ampak
hysterical-1.gif

kje sm se kurčil oz. karkoli si že s tem mislil? a to tisto k sm ti napisal "ja in?" al potem naslednje ko sem odpisal da bom mogoče jst tebe benal prej kot ti mene? a ti sploh veš kaj je šala?
smirk-1.gif

in ja, kr čist vse bi prenesel k nam, definitivno. in zdej zato k jst ne zbrišem reklame iz podpisa in se baje nekaj kurčim, tega ne boš naredil. joj prejoj
priden.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.283
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
men k nekdo stop na živc, tako ali drugače, zame ne obstaja.

in če generali dela tako kot se tukaj kaže njihov zaposleni, ki je agresivno žaljiv in nekaj pametuje, cifri pa ni niti do kolen, pač mojega denarja ne vidijo.

drgač pa organsko ne prensašam pametnjakoviče.

hysterical-1.gif

agresivno žaljiv?
hysterical-1.gif

nekaj pametujem?
hysterical-1.gif

a če poteka pogovor o nečem in napišem svoje mnjenje ter ga zagovarjam, slučajno pa se to ne ujema s tvojim razmišljanjem, to je pol pametovanje? v redu je
priden.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.283
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
in če generali dela tako kot se tukaj kaže njihov zaposleni...

pa še tole - nekaj je forum oz. VL, kjer je stvar čisto drugačna kot v RL, kjer je čisto drug način komunikacije. in kar se mojega dela oz. odnosov do strank tiče, ti lahko povem, da ne da bi se stranke nad mano karkoli pritoževale, na našo glavno enoto so že pošiljali pisne pohvale o mojem delu ter korektnem in strokovnem odnosu, tako delam od kar sem začel in tako tudi mislim nadaljevati. debate in ostalo preko forumov pa so popolnoma razred zase, tako da mi za tole tvoje tarnanje čist dol visi. in UPAM (!!!!!!) da ostaneš pri triglavu oz. kjerkoli si že, imam(o) popolnoma dovolj normalnih strank.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a sem ti že reku, da ******?

pametn si, če bi bil sposoben bi bil kje drugje, ne na generaliju fehtal za keš. to o pisanju pohval. jaz jih napišem 30 na teden.

o hecu bom sam rekel, da s ene hecam s 'čudaki', in kaj je VL in kaj RL dobro vem.

ti si v RL fehtar za generali, v VL pa fehtar za đenerali. pri meni je malo drugače.

btw
cifri se klanjaj. ker to akr dela on je delo. če bi bil ti tkao dober, bi bilo marsikaj drugače. ne bi rabil reklame, tako kto jo cifra ni.

in še enkrat. vsi smo enaki. podpis je podpis in ne reklama. moj podpis je moj predlog za dober nakup, tvoj podpis je provizija v tvoj žep. razlika je očitna.

če bi se mi dlao, bi na generalije poslal en dopisek, na tole temo. pa bi te verjetno naučil obnašanja in čuvanja dobrega imena firme.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.283
113
ne, nisi mi še reku, da nej spizdim. mi še boš? mogoče po tistem ko me boš citiral kje sem agresivno žalil?

in ne v VL kot tudi ne v RL nisem fehtar. delam za Generali, nisem pa fehtar. sicer mi pa čist dol visi kaj si o tem misliš ti. prav tako kot mi je tudi vseeno, če boš poslal en dopisek na mojo firmo o teli temi, izvoli, go ahead.

cifri pa se klanjam, ne sicer dobesedno ampak ok, model je že toliko časa v zavarovalništvu, da je že logično da ogromno ve ter da mu jaz niti do kolen ne sežem. ne boš pa verjel, tudi on je imel reklamo v podpisu, sicer ne vem koliko časa točno, jo je pa imel.

aja pa tisto o podpisu pa moji proviziji... če bi se mi šlo izključno za provizijo nebi delal najbolj ugodnih ponudb, kot jih lahko ampak bi, tako kot marsikateri drug zastopnik pri vseh zavarovalnicah, šponal na polno kjer se le da in dvigoval premije, nakladal o kritjih, ki ne obstajajo itd. pa mi ni do tega. od štarta delam pošteno in tudi nadaljeval bom pošteno, na dolgi rok se mi to najbolj splača in to je tisto kar šteje.

torej, kaj boš naredil sedaj? mi rekel da naj spizdim, me citiral kje sem agresivno žalil ali spisal dopis za na mojo firmo o tej temi? ne pozabi dopisat, da si hotel vse možno prenesti k nam, sedaj pa tega zaradi moje arogance ne boš storil.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
vidim, da si res neizkušen.

za cifrino znanje mi dol visi in nisem govoril o tem. govoril sem o njegovih sposobnostih prodaje.

o provizijah bom rekel smao to. sigurno si plačan glede na posel. to da ne nabijaš o neobstoječih zadevah nima veze s provizijo, ampak te zavezuje moralno. to da ne daješ po hudih cenah je pa samo dejstvo, da ne znaš prodajat. glede nabijanja in laganja je precej fajn, da to ne delaš, če bi rad delal v tem, kar delaš.

sem pokukal v zavarovalništvo in je đeneralovsko preveč obarvano. se bom trudil in spraševal pri cifri direktno. s tem je zavarovalništvo zame mrtvo.

rekel sem, da se mi ne da pisat. za info. letno dam cifri slabe 4 tisočake.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.283
113
si fasal stardec-sindrom in ne moreš učinkovito brati? nekaj sem te vprašal v prejšnjem postu, nazaj pa si mi natresel samo kup bedarij.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
en odgovor je bil
ja in kaj zdej?

en je bil
če ga ne bom jaz prej banal... no kle ti odgovorim, da ga lahko potegneš

dopis se mi ne da pisat, sem že napisal.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.283
113
shocked-1.gif

my bad, vse vzamem nazaj, U d men.....

@ovca: vem, vem... sam.... ah, brezveze ja
grin1.gif

over&out.

Status