podpisi

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sem napisal post, pa je alter crknu.

se mi pa en da še enkrat. bom ap dla povzetek.

zaradi poveličevanja modov in kurčenja mateya bo generali ob stranko. sem mislil s triglava prenest vse, pa ne bom nič. tut če mi oba jajca takoj stran padeta.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Loool, precej namišljenim problemom bi se izognil, če bi striktno ločil RL in VL.
grims-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ni problem.

bajta pri triglavu za 300k, oprema za 50k, avto kasko, voznik, kar nekaj kombinacij, še en avto, dva življenjska, dva dodatna.

ni mali izdatek in generali so se slinili, ko sem spraševal kaj dajo. zdej jim pa ne dam.

podobno kot ti in tvoj delodajalec. še mal ga serješ kot ga, pa tudi v sanjah ne bom razmišljal o tem da bi sodelovali.

preber post apola trustu v zaposlitvah, voznik tzaksija.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Res je. Ta podpis je čista reklama in ta naj bi bila prepovedana. Za vse.

Zakaj če pa je matey plačal za ta oglasni prostor? Nikjer v FAQ ne piše da nesmeš met reklame v podpisu če plačaš za njo.

Al zaj je še pa admin dolžen račun pokazat? Pa samo da bo mir sem prepričan da ga tudi bo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik softi pravi:
sem napisal post, pa je alter crknu.

se mi pa en da še enkrat. bom ap dla povzetek.

zaradi poveličevanja modov in kurčenja mateya bo generali ob stranko. sem mislil s triglava prenest vse, pa ne bom nič. tut če mi oba jajca takoj stran padeta.

Pa joj ne mi s takimi no!!! Kar naenkrat si se ti odločil vse prenest? To je najlažje rečt da nekaj dokažeš, vbistvu pa še na triglavu nič nimaš.

Pa kako delate eni, jebemomater pa sn mislo da sn jaz edini zabit na tem foromu, zdaj pa vidim da me eni "šijete" za en cel krog,...

Citat:
Uporabnik softi pravi:
ni problem.

bajta pri triglavu za 300k, oprema za 50k, avto kasko, voznik, kar nekaj kombinacij, še en avto, dva življenjska, dva dodatna.

ni mali izdatek in generali so se slinili, ko sem spraševal kaj dajo. zdej jim pa ne dam.

podobno kot ti in tvoj delodajalec. še mal ga serješ kot ga, pa tudi v sanjah ne bom razmišljal o tem da bi sodelovali.

Ja vredu je, in ti bi to prenesel kar tako ane? Ker boš profitiral koliko?

Samo z otročjimi mi ne ven hodit.

Nemorem vrjet. Če bi mel pa adriatik v podpisu, pa bi bil adrijatik,... Jebemo ste eni mimo,...
jezen.gif

Bajta za 300k, če bi mel vilo za 3 miljone, pol bi se res mogoče slinli, montažna bajta z 150m2 nebo pretresla nobenega agenta,
še manj pa avto katerega cene sploh nisi napisal (zakaj le),...

Ajmo bježi baš-čašo!

Nazadnje urejeno:

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ni problem.

Torej, če prav razumem se boš v RL odpovedal morebitnemu prihranku, zato da boš nekomu v VL dal kontra.
zmaga.gif

Citat:
aplauz.gif
Spet ne gre najbolj ločitev RL in VL, a ne?
Sicer pa hvala bogu. Povej, kaj naj še težim. Te raje tukaj berem, kot v živo gledam. Pa še asfalt bi morda znal v živo spoznat.
grims-1.gif

Citat:
Tukaj si pa nekaj zamutil, a ne? Namreč tega posta ni.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Daleč od tega da sem zategnjen. Samo tvojega konstantnega nakladanja pa res ne prenesem. Forum je bil veliko bolj berljiv ko si ti fu*kal babice na križarki.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
men k nekdo stop na živc, tako ali drugače, zame ne obstaja.

in če generali dela tako kot se tukaj kaže njihov zaposleni, ki je agresivno žaljiv in nekaj pametuje, cifri pa ni niti do kolen, pač mojega denarja ne vidijo.

drgač pa organsko ne prensašam pametnjakoviče.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.