podpisi

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja če očitno nima noben namena pisat konkretnih odgovorov, pol lahko tud mal nekonkretnih napišemo, a ne? ali bi rad da je tema me zadnjimi na spisku, in jo sploh noben ne opazi???
ubistvu ti delamo uslugo, da je vedno na vrhu, in mogoče jo bo tako celo kdo opazil in podal konkreten odgovor!!!

nehvaležneš.

wink-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Še vedno imaš pa avatar za pol MB
smirk-1.gif

Sem ti jaz kriv, da živiš v letu 1990 in maš 56kilo modem?
smirk-1.gif

Mislim, da marsikdo z veseljem poveča moj avatar in v njega gleda pol ure in se slini poleg
evil.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Ne, jaz sem si kriv, da živim v letu 2009 in do neta dostopam tudi preko mobilnika in mobilnega modema preko paketa z zakupljeno količino podatkov ter omejeno pasovno širino
smirk-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Grube: a ne moreš naštimat, da ti ne kaže slik in ostalega nepotrebnega sala?

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Za mobilni internet je brezveze, ker ga uporabljam na istem kompu kakor navaden net in potem bi moral ves čas spreminjati nastavitve. Na mobilniku pa ne morem.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
nardiš si dva profila v firefoxu... pomoje bi se mogl tko dat.... sicer pa smo spet off... sorry softi

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik softi pravi:
mod me je opozoril, da kršim pravila zaradi podpisa.

pa me zaniam kako je s tem, gledano z vidika uporabnikov. njega bom pač poslušal, ampak.

en ima v podpisu nek poker, moj prjatu reklamira pištoljerose, end rug ma spet neki, jaz sem si dal pa link do trgovine kjer sem kupil nekaj kompletov gum, predvsem iz razloga, ker je tema 'kje kupiti gume' vedno ana tapeti.
in link do trgovine z avtoakustiko, kjer po mojem mnenju prodajajo tut dobro robo.

iz opisa ni direktna reklama kot je poker ali pištoljerosi, če pa kdo klikne iz firbca pa ne vidim nič napačnega.

ko smo klikal naziv sexy tjaša in glasval za naj vrt je bilo vse ok. ko smo klikal razne sexy fotke pa vlekl virus tudi.

ni mi jasno. kako pa vi gledate na to.

Reklama je katere ne sme bit.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Ne, jaz sem si kriv, da živim v letu 2009 in do neta dostopam tudi preko mobilnika in mobilnega modema preko paketa z zakupljeno količino podatkov ter omejeno pasovno širino
smirk-1.gif

Ja te pa si preveč napredn. Vedno najebeš
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik softi pravi:
mod me je opozoril, da kršim pravila zaradi podpisa.

pa me zaniam kako je s tem, gledano z vidika uporabnikov. njega bom pač poslušal, ampak.

en ima v podpisu nek poker, moj prjatu reklamira pištoljerose, end rug ma spet neki, jaz sem si dal pa link do trgovine kjer sem kupil nekaj kompletov gum, predvsem iz razloga, ker je tema 'kje kupiti gume' vedno ana tapeti.
in link do trgovine z avtoakustiko, kjer po mojem mnenju prodajajo tut dobro robo.

iz opisa ni direktna reklama kot je poker ali pištoljerosi, če pa kdo klikne iz firbca pa ne vidim nič napačnega.

ko smo klikal naziv sexy tjaša in glasval za naj vrt je bilo vse ok. ko smo klikal razne sexy fotke pa vlekl virus tudi.

ni mi jasno. kako pa vi gledate na to.

Kako bi softiču nešto pobiznisirao i reklamu, a neče da vadi pare adminu,... Vidi vidi zeca!!

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Moraš ločit podpise, ki so samo zoprni (aka. glasovanja) in komercialne reklame, kot je tvoj, ki kaže direktno v trgovino. Prvi nimajo nobenega profitonosnega pomena, drugi pa je pač reklama. Upam da vidiš razliko.

Seveda obstajajo tudi izjeme. Nekateri podpisi so odobreni s strani moderatorjev iz takšnih ali drugačnih razlogov. Na primer si dal Matey-a, on konkretno je moderator (kot si verjetno opazil), strokovnjak iz področja zavarovalništva in se mu link kot reklamo pač dovoli.

Lp
Peter

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Na primer si dal Matey-a, on konkretno je moderator (kot si verjetno opazil), strokovnjak iz področja zavarovalništva in se mu link kot reklamo pač dovoli.

Lp
Peter

Lepo povedano! Moderatorsko delo ni plačano in kljub temu lahko vsak pljuva po tebi, in prav se mi zdi da se modom dovolijo neki
bombončki več. Sploh pa en link ki mu bo mogoče pomagal v službi - zakaj pa ne?

Nek navaden uporabnik ki samo laja po foromu pa tega logično-da ni deležen.

Podpiram vašo politiko 100%!!

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Na primer si dal Matey-a, on konkretno je moderator (kot si verjetno opazil), strokovnjak iz področja zavarovalništva in se mu link kot reklamo pač dovoli.

Lp
Peter

Lepo povedano! Moderatorsko delo ni plačano in kljub temu lahko vsak pljuva po tebi, in prav se mi zdi da se modom dovolijo neki
bombončki več. Sploh pa en link ki mu bo mogoče pomagal v službi - zakaj pa ne?

Nek navaden uporabnik ki samo laja po foromu pa tega logično-da ni deležen.

Podpiram vašo politiko 100%!!
Jaz sem pa proti 100%.
Če so pravila navedena javno, potem ima da se jih držijo tudi moderatorji in admini. VSI. Sicer pač navedite v pravilih, da so izjeme take in take. Ker drugače je to vse skupaj en sam bullshit.
SIcer pa nič drugače kot tudi ostalo v Sloveniji. Vsi enakopravni, le eni so malce bolj enakopravni.
rolleyes-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.