Nč bat, smo dali!Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
in v čem je pol problem? itak bi na recimo "mojmojster.net" lahko dali povpraševanje (s popisom del)...
Men še vedno ne grejo v lajšto ?obvezne? podkupnine!
Nč bat, smo dali!Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
in v čem je pol problem? itak bi na recimo "mojmojster.net" lahko dali povpraševanje (s popisom del)...
Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Aja, za tiste, ki jih skrbi denar/plačilo: denarja imamo zadosti na lagerju!
Pa ti uživaš v tem da si paničen? Eni se zmenimo in to drži!Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Pa so denar, ki ga imate na lagerju prispevali vsi? misliš, da kateri od lastnikov ni plačeval rezervnega sklada? Boste tisto pokrili drugi?
Ker če je denar od vseh, potem sploh ni problema. Naročite, plačate in je to to.
Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Pa ti uživaš v tem da si paničen? Eni se zmenimo in to drži!Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Pa so denar, ki ga imate na lagerju prispevali vsi? misliš, da kateri od lastnikov ni plačeval rezervnega sklada? Boste tisto pokrili drugi?
Ker če je denar od vseh, potem sploh ni problema. Naročite, plačate in je to to.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Sorodnik isce mizarja za kuhinjo. Ker poznam dva, mu enega pripeljem . Mizar me po obisku vpraša koliko je dolžan. Pa sploh se ni dobil posla, niti ga na koncu ni dobil. Al je to res ze nacionalni sport? Al sem res jaz toliko za luno
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Mizarja poznam desetletje in mu ie bilo razlozeno da greva k sorodniku. In od sorodnika ne mislim na tak nacin denar pulit.
Sicer pa mi je jasen tvoj hudicek na koncu....
Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Samo toliko: Prispeli dve ponudbi (enotni popis in ostale zahteve so bili enaki).
Prva 120 jurjev, druga 60 jurjev. Isti (zahtevani) material, popolnoma enaki pogoji, glede časa in načina izvedbe.
A sem jaz neumen, ali hudičevo pameten??????
Čakam še 4 ponudbe!
Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Samo toliko: Prispeli dve ponudbi (enotni popis in ostale zahteve so bili enaki).
Prva 120 jurjev, druga 60 jurjev. Isti (zahtevani) material, popolnoma enaki pogoji, glede časa in načina izvedbe.
A sem jaz neumen, ali hudičevo pameten??????
Čakam še 4 ponudbe!