podivjani bik v mb

Lollita

Pripravnik
18. mar 2011
188
0
16
Teb sm pa že včeri rekla da mi dej mir, če ne ne bom več pridna.
wink-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Lollita pravi:
To, da nimaš kakšnih pametnih protiargumentov
smirk-1.gif

Tvoj smeh je kisel.......zelo kisel.......

Prej se mi je samo zdelo, zdaj pa vem, da si premaknjena. Skupaj s vsemi ženskami, ki jim manjka tič in namesto tega rešujejo uboge mucke in se zgražajo vsakokrat, ko kdo katerega povozi.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.579
10.797
113
sami frajerji ker kao znajo klat... in so klali in je fajn...o neee, sej še noben ni klal, sreča da niso klavnice steklene
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jaz koljem. mam ene par hudih slik..sam nimam scanerja, da bi ti pokazal.

na eni je jagenček..ma glavo tko gor..pa kri v loku že šprica..kako je to fotograf takrat slikal..tut ne vem no.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.943
113
v lokalni ostariji
lolita, evo se bom nate spomnu ko bom speku prvo maso za klobase... mmmm...

drugač pa pujs čist nč ne joka.. u bistvu še ve ne kaj ga bo doletel.... tudi bikec ne joka, sploh ne ve kaj bo... edino kar mene osebno muči je transport živali... bolje bi bilo da bi imeli možnost "mobilnih vaških klavnic" kot to poznajo v AT. da pač ne rabiš delat nepotrebnga stroška s prevozi do klavnice...

sajkek, ne sanjaj... če si ti v bloku doma, kjer še nikol nis vidu kolin in še nikol nisi bil v klavnici je tvoj problem...

torej, lolita boš držala piskr pa lovila kri za krvavice?

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Lollita pravi:
Ful ste smotani, nehite se že enkrat norčevat iz tega bika in ostalih živalic. Pa kva vam tuki ni jasn?
Če bi počas usi nehal meso jest, bi sčasoma tud nehal gojit živali za zakol. Pol počas tud leder zicov ne bi blo več. Kakšna škoda ane, vi plehpičkeci
bonk.gif

Tko pa je zdaj fensi ratal jesti žrebičke, jagenčke, kozličke.....pa druge živalske otročke.....pa kva je tega treba.
confused-1.gif

Če rabte meso, vzemte puško pa si pejte v gmajno neki ustrelit. Tisto se vsaj ne matra cel lajf do mučne smrti.
cry12bpy.gif

Newsflash, to je fensi ze par tisoc let.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Koline so bile včasih družaben dogodek. Star foter, foter, dva sina, mesar in še kak sosed so se dobili, v dobri volji spili par litrov vina, žganja, potem pa nož v roke in nad pujceka z zarjavelimi noži. Bolj ko se je ta drl, bolj so uživali. Danes bo pravi klavec "postregel" prašička z zadnjim obrokom in mu med jedjo poslal iglo v glavo.

Kake dve leti nazaj je nekje visoko v hribih pri moji bivši punci rojevala krava. In spet; ata, sosed in vaški "veterinar". Najprej so se napili žganja, potem pa nad kravo. Tolko časa so obračali tistega telička in ga vlekli ven, da se je skotil mrtev. Meni pa punca jokala v telefon in mi spuščala tiste jokajoče kravine glasove, da je moj telefon od jeze letel direktno v steno.

Poznam pa še bolj krute štorije. Pri sorodnikih na vasi so imeli krasnega nemškega ovčarja. Ko je ostarel, so mu začele odpovedovati zadnje tace. Ker je za čuvaja valjda postal neuporaben, so poklicali cigane, da so psa odpeljali. Že od nekdaj so govorili, da cigani psa živega privežejo za zadnje tace, razparajo trebuh in odrejo. Bolano.

Pa če gremo še do Košakov ... Svoj čas sem zaradi določenih obveznosti hodil mimo tiste klavnice. In ni bilo prijetno. Slišiš cviljenje, škripanje, ropotanje nekih verig, skratka dosti hujše, kot bi bil na pokopališču. Najhuje pa je bilo pri klavnici v Kostanjevici ... tam sem slišal enega kmeta, ki se je drl na te uboge živali in jih mlatil z nekim kolom. Poznam enega mesarja - širok za 3 mene, hodil v posebno šolo Gustava Šiliha, zdaj ma pa živali preko. Ne bi rekel, da je ravno human.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.943
113
v lokalni ostariji
joj klošar pa ti si taprav za k evi milirjevi v soboto ob 11h na hitu

a si kdaj bil ob telitvi? nisi a ne... tko da bod tiho! teličk se je ali zataknu ali kej zlomu... in so se matral da so ga ven dobil... tvoja punca pa pač pretiravala...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Koline so bile včasih družaben dogodek. Star foter, foter, dva sina, mesar in še kak sosed so se dobili, v dobri volji spili par litrov vina, žganja, potem pa nož v roke in nad pujceka z zarjavelimi noži. Bolj ko se je ta drl, bolj so uživali. Danes bo pravi klavec "postregel" prašička z zadnjim obrokom in mu med jedjo poslal iglo v glavo.

Ti imaš pa čudne sorodnike.

Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Kake dve leti nazaj je nekje visoko v hribih pri moji bivši punci rojevala krava. In spet; ata, sosed in vaški "veterinar". Najprej so se napili žganja, potem pa nad kravo. Tolko časa so obračali tistega telička in ga vlekli ven, da se je skotil mrtev. Meni pa punca jokala v telefon in mi spuščala tiste jokajoče kravine glasove, da je moj telefon od jeze letel direktno v steno.

Tvoja bivša tudi. Sem bil večkrat pri takih dogodkih, pa se je vedno pilo samo na koncu. Ti je že Alko povedal, da če so ga morali obračati, je bilo nekaj narobe.

Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

Poznam pa še bolj krute štorije. Pri sorodnikih na vasi so imeli krasnega nemškega ovčarja. Ko je ostarel, so mu začele odpovedovati zadnje tace. Ker je za čuvaja valjda postal neuporaben, so poklicali cigane, da so psa odpeljali. Že od nekdaj so govorili, da cigani psa živega privežejo za zadnje tace, razparajo trebuh in odrejo. Bolano.

Pač del njihove kulture. Včasih, ko se je poginule živali še zakapalo doma so prišli tudi po teden dni pokopanega pujsa.

Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Pa če gremo še do Košakov ... Svoj čas sem zaradi določenih obveznosti hodil mimo tiste klavnice. In ni bilo prijetno. Slišiš cviljenje, škripanje, ropotanje nekih verig, skratka dosti hujše, kot bi bil na pokopališču.

Ne verjamem. Predstavljaj si, da greš ponoči mimo britofa in zaslišiš vse to.
hysterical-1.gif

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.137
314
83
Tako kot človek imajo živali
oči da vidijo
nos da vohajo
usta da jejo
želodec, da prebavijo hrano
ušesa, da slišijo
imajo tudi možgane, da čutijo in dojemajo svet okoli sebe.
Če imajo možgane manj razvite od nas, še ne pomeni, da z njimi lahko delamo karkoli se nam zazdi. Po tej logiki lahko tudi kapitalisti in tisti na oblasti počno s podrejenimi ljudmi kar se jim dopade (čeprav vse deluje po približno teh načelih.)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kaj pa kapitalisti delajo?
to k je delu hitler. ne ubijajo, hranijo minimalno, da lahko delamo.

zdej pa nehite s to bedno gonjo proti šniclem. tisoče kur ne bi obstajač, če ne bi bile usojene krožnikom. itd itd.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Da povzamem ozze-ja:

Tako kot človek imajo rastline
čutila, s katerimi zaznavajo svetlobo
čutila, s katerimi zaznavajo pline v ozračju
organe, s katerimi uživajo hrano
organe, s katerimi zaznajo hrano
nekatere rastline tudi lahko zaznavajo zvok
torej se strinjamo, da tudi rastline čutijo in dojemajo svet okoli sebe.
Če imajo čutila manj razvita od nas, še ne pomeni, da z njimi lahko delamo karkoli se nam zazdi.

Kje je meja?
wink-1.gif