Podgorsko razgrajanje & padec dekleta z obzidja

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.343
113
Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Aha, torej nimas pojma, na konkretno vprasanje ne odgovoris ampak natreses nekaj floskul.

Vendar ti to se vedno ne daje pravice da trosis lazi o pokojnem. Pa poznam vse njegove grehe, tudi take za katere noben sosed ne ve. Tko da kot sem ti ze napisal - ne trolaj.
Sicer se mi dozdeva kakšen je tvoj namen, vendar od mene ne boš izvedel nekaterih stvari, ki bi jih rad, ker ne trolam tako kot ti. Napisal sem le kaj pravijo lokalci. Tebi gre to na jetra. O pokojnem nisem napisal nobene laži. Beri še enkrat moje zapise! In ne trolaj več!

Upam da se ti stvari ne dozdevajo zaradi kake bolezni ali substance.

Ti si pisal o tem kaj govorijo lokalci. Jaz pa sem te demantiral. Se enkrat:
a) lokalci iz kraja kjer je odrascal tezko kaj povedo, ker tam ni zivel
b) lokalci kjer je zivel tezko veliko povedo ker je tam vec ali manj le prespal in namenoma ni izstopal
c) lokalci kjer je preminil tezko kaj povedo, ker tam n i ne zivel, ne odrascal ne nic.

Tudi ce je bil pod vplivom droge je posredi bolezen, droga je lahko le sprozilec.

Jaz sem se oglasil le zato, ker mi izjave "sosednje govorijo, slisi se, okolica pravi" gredo na jetra sploh ce osebno vem da so izmisljene.

Sedaj pa se se naprej posvecaj honorarnemu delu in svojim virom.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.343
113
Saj ce bi se to zgodilo zraven kamniske bistrice vprasanje ce ne bi tja not zataval.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.957
2.634
113
Z jogurtom prav nič.
confused-1.gif

1+1

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.393
5.666
113
Ker je bil tretji osumljenec star 26 je že pred zaključno akcijo umrl
confused-1.gif
a sem pravilno seštel?

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Aha razumem sedaj, meni v thread napise "Podgorsko razgrajanje & padec dekleta z obzidja" zato nisem bil pozoren.