Podgorsko razgrajanje & padec dekleta z obzidja

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik altermost pravi:
kjer še en mesec vse smrdi po scanju in bruhanju (korist pa imajo samo organizatorji ne pa mesto ali celo prebivalci.

Vsaka primerjava z stanjem v Ljubljani, kjer mogoče toliko ne bruhajo, gre pa za desetisoče zoombijev brez denarja, ki se opotekajo gor in dol po centru je - namerna!

In avtohtoni prebivalci centra, ki tu živimo že 50, 60, 70 let, imamo od vsega tega le - "kulturno" obogatitev. Kruljenje ob dveh ponoči v vsaj 15-ih jezikih...

Turisti - TERORISTI!

Nazadnje urejeno:

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Kdo ?
Beri uvodni post!
priden.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.503
7.012
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Na posnetku izgleda, da so na tleh neke deske, naprej pa prepad.

Tragična nesreča

no, tu se pa res hitro dol zvrneš. sem zelo proti karšnemkoli pingponganju odgovornosti. če imaš nekje oznako , da se od tam naprej pač ne hodi, je menda jasno, da tam ni zaradi lepšega (razni prehodi čez tire ipd). samo tole je pa res samo korak v prazno. ne poznam območja, ampak saj ni vedno kaki koncert tam gori. a se tu hodi tudi tako na sprehode ipd. Je označeno, da gre za nevarno območje tudi, kadar ni kakega organiziranega dogodka? mater, vsaj eno gradbeno ograjo na železnih palicah, ki sicer ne zaustavi nobene sile, razen sile "vida", da ponesreči ne stopiš v prazno. Pa morebiti kako malo motorkico za veje porezat. saj sploh ne veš, da se tla končajo, vse zaraščeno... pa to podnevi, takrat ko je bil posnetek narejen, kaj šele ponoči.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.343
113
Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Lokalci pravijo da je bil večkrat na "čudnih" substancah.
Lokalci tezko kaj pravijo. Namrec izviral je z obmocja relativno dalec od kamnika. V kamniku pa je zivel v bloku. Kjer je prislo do njegove smrti pa je bil nakljucno. Znan je bil kot asket, ni popival ali kaj drugega. V zadnjem casu je vsake toliko kaj spil. Dopuscam moznost oz se mi zdi verjetno da je kaj vzel, ne moremo pa govoriti o tem da je bil lokalcem znan po tem. Je pa zadeva povezana z zdravstvenimi tezavami (psiha). Sem ga po sluzbeni plati zelo dobro poznal. Nisem ga spostoval in nisem ga maral. Vseeno pa se mi ne zdi prav da se sedaj sirijo neresnice o njem.

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Lokalci tezko kaj pravijo. Namrec izviral je z obmocja relativno dalec od kamnika. V kamniku pa je zivel v bloku. Kjer je prislo do njegove smrti pa je bil nakljucno. Znan je bil kot asket, ni popival ali kaj drugega. V zadnjem casu je vsake toliko kaj spil. Dopuscam moznost oz se mi zdi verjetno da je kaj vzel, ne moremo pa govoriti o tem da je bil lokalcem znan po tem. Je pa zadeva povezana z zdravstvenimi tezavami (psiha). Sem ga po sluzbeni plati zelo dobro poznal. Nisem ga spostoval in nisem ga maral. Vseeno pa se mi ne zdi prav da se sedaj sirijo neresnice o njem.
Pravijo, da si policaj. Podgorje je zelo blizu Kamnika (googlaj). Jaz pa sem samo povedal, kaj pravijo lokalci. Podgorja niti omenil nisem! Howgh!

Nazadnje urejeno:

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:

Pošteno povedano
zmaga.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.343
113
Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Pravijo, da si policaj. Podgorje je zelo blizu Kamnika (googlaj). Jaz pa sem samo povedal, kaj pravijo lokalci. Podgorja niti omenil nisem! Howgh!
Kateri lokalci? Doma ni zivel ze nekaj casa. V bloku kjer je zivel pa polovica sploh vedela ni da tam zivi. Ne trolaj

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.572
940
113
Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Apollo8 verjetno ni imel v mislih Podgorja, ampak kraj oz. območje čez Črnivec.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.343
113
Aha, torej nimas pojma, na konkretno vprasanje ne odgovoris ampak natreses nekaj floskul.

Vendar ti to se vedno ne daje pravice da trosis lazi o pokojnem. Pa poznam vse njegove grehe, tudi take za katere noben sosed ne ve. Tko da kot sem ti ze napisal - ne trolaj.

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Aha, torej nimas pojma, na konkretno vprasanje ne odgovoris ampak natreses nekaj floskul.

Vendar ti to se vedno ne daje pravice da trosis lazi o pokojnem. Pa poznam vse njegove grehe, tudi take za katere noben sosed ne ve. Tko da kot sem ti ze napisal - ne trolaj.
Sicer se mi dozdeva kakšen je tvoj namen, vendar od mene ne boš izvedel nekaterih stvari, ki bi jih rad, ker ne trolam tako kot ti. Napisal sem le kaj pravijo lokalci. Tebi gre to na jetra. O pokojnem nisem napisal nobene laži. Beri še enkrat moje zapise! In ne trolaj več!