Podari kdo računalnik?

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
7-letni deček bi izredno rad računalnik, katerega si pa starša ne moreta privoščiti, saj živijo z minimalnimi prihodki.
Če komu leži doma kak star računalnik in ekran, pa še skoz uporaben (za kakšno izi igrico, word in za kakšno risanko pogledat), bi ga podaril?
Na PM.
zmaga.gif

Bane

Pripravnik
22. jul 2007
210
0
16
Danes na Zemlji, jutri pa v vesolju
Če bi bil zadovoljen z celeronom 1,3; 30GB diskom in 17" CRT imam neki viška.
Dokupit je treba CD ali pekač (je crknu) in mrežno (če jo rabi).
Komplet (delujoč) lahko dostavim na relaciji MB-CE-LJ-GO (vsaj 1× tedensko sem na tej relaciji).
Če te zanima pošlji PM, vendar ne bom odgovoril pred ponedeljkom (smučarija).

edit: XP-ji laufajo normalno

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Tudi jst imam en 17" monitor doma... če vam je lažje prevzeti v okolici LJ. Bom pa pogledal malo po bajti, če je kakšna uporabna komponenta še kje, pa bi lahko neki skup vrgli.

edit:
CD-ROM in mrežno lahko jst pošljem...

Nazadnje urejeno:

Bane

Pripravnik
22. jul 2007
210
0
16
Danes na Zemlji, jutri pa v vesolju
Če bo Michkena za to lahk cd pa mrežno prevzamem u pr teb u LJ, pa pol u parih dnevih kišto zložim in naložim, pa ma lahk do konc tedna že dostavljeno.
Ti pošlem moj kontakt v PM, ker me res dva dni ne bo, ti ga pa men vrn, pa se lahk že usput ko se vračam oglasim po robo

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
No jaz imam 900 mhz celeron, samo ohišje bi moral nekje dobit, ker imam vse komponente v eni kartonasti škatli (tak da bo verjetno ponudba od Bane-ta kr boljša
grin1.gif
), če pa je še kak otrok, ki rabi rač pa ni blema.

de_Zolt

Pripravnik
19. jul 2007
82
0
6
no še jaz se prslinim zraven.
Zdej k bom prodal moj računalnik sestri za njenga pokovca bojo oni se mogl znebit ta starga.
Bom jo vprašal če ga šenkajo.
Gre se pa za sicer starega ,ampak brezhibno deluječa IBM PL s PII procesorjem in 256 mb rama.
Tok da bo kakšnega slikarja laufal ,al pa kakšno enostavno igrco je pa dobr.
Sam morm jo prej vprašat.
Je pa iz Šk.Loke

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Če boš že delal kišto skupaj, bi bilo fajn da bi mu še kake igrce gor inštaliral. Vprašanje če bo mu znal kdo pomagat. Bom jaz pogledal pri našem tamalem kaj se bo dalo zrihtat, pa ti jih pošljem na tvoj naslov (napiši mi na PM). Pa kaka sinhronizirana risanka bi se tud našla (čeprav imam večino v DVD formatu).
Zdaj je treba samo še kake zvočnike poiskat...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Tudi jaz bi našel celo več PCjev, sam monitorje mam bolj socialne 15" CRTje.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
@ tis
Žično miško (una casual optična) + brezžično tipkovnico od logitecha mam jst ... ekran bomo en dobil... očitno je 17" crt-jev kar precej na zalogi
grin1.gif

@Bane
Sem dobil PM... zdajle ne bom klicaril (mal pozno
grin1.gif
) Bi bilo možno da ti dostavim v LJ?

@ all
Očitno bi lahko celo več kot en računalnik skup zbasal
grin1.gif
, tako da če še kdo pozna kakšnega froca, ki mu doma tega ne morjo privoščit naj kr napiše.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
OK... potem mi samo preko PM sporočite kaj in kako oz., da se dogovorimo kako izvesti dostavo ipd.

Če ima kdo kakšno idejo za kako drugo (boljšo) ponudbo računalnika tam nekje okoli 250€ neto naj mi to sporoči - nisem vezan na nobeno firmo, le na hitro sem poiskal na spletu kaj se da dobiti.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Kaj boš sam sfinanciral tole? Dej pol vsaj številko računa pa bo vsak par € po svojih zmožnostih poslal gor.
wink-1.gif

Zdej najbol, da Michkena pove s kje je ta poba, pa kako dostavt.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Nič ne bomo zbiral prispevkov. Računalnik bom kupil na podjetje - 250€ ni prav veliki strošek.
Lahko pa se ta tema nadaljuje in se na ta način še komu zagotovi comp... Sam imam še en zaprašen scaner in zaprašen barvni HP inkjet (mislim, da je 5550).

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Jaz lahko dodam CD pekač znamke NEC 40x peka, črne barve. Če je interes me stisnite na PM.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če je kdo s posavja ali dolenjske pa nima prevoza do lj in bi rad doniral kako stvar, mi nej piše na pm.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

sam sicer ne morem pomagat, ker nimam nobenih odvečnih komponent ... vsi tisti, ki pa boste pomagali pa vam lahko čestitam

vsi, ki boste materialno pomagali dobite 200 ALT-ov