Brez skrbi, da sem veliko testov in mnenj prebral. Pač nisem opazil podatka o politju tekočin, ali pa sem podatek pozabil, ker sem bral teste vsaj 10-tih prenosnikov.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Brez skrbi, da sem veliko testov in mnenj prebral. Pač nisem opazil podatka o politju tekočin, ali pa sem podatek pozabil, ker sem bral teste vsaj 10-tih prenosnikov.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
bolj je letelo na to, da bi dejansko kaj sprobal sej veš ... ono staromodno, roke na tipkovnico pa 10 min kluvaš
ker recimo sem vzporedno primerjal tistega, ki si ga označil za kalkulator z eno nazivno močnejšo toshibo pa se mi je nekak zdel lenovo dosti boljši za uporabljat, čeprav je socialna linija lenovo.
sori za off, jaz bi še vedno raje hp
Citat:
Uporabnik TRiK pravi:
Jaz sem to čisto resno vprašal. Če obstaja opcija, da se garancijo podaljša (recimo kaj podobnega kot je pri nas Se zgodi), bi to bila "zaščita" za primer, da dejansko gre za poceni in nezanesljivo robo, ki bo crknila par dni po enem letu (če ne že prej).
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Mater za 274€ dobiš HP-ja. dobra cena.
RAm se da dodati?
Lp
Citat:
Uporabnik netko pravi:
ne razumem orgazmiranja nad hp jevim računalnikom, ki ima en giga rama, amdjev procesor, ki se bo grel k norc in brandom s katerim je statistično in po izkušnjah kar nekaj problemov...