Hvala..Si se pa potrudil..
Ja tisto LPG sem tudi sam na hitro preletel , in spada to vse pod pline G30.. Res na hitro sem pregledal ,se mi zdi da z nekim nastavkom lahko filaš ta avtoplin v jeklenko in je dosti cenej ,plin pa v bistvu isti.. To bom sicer še prečekiral.
Italija mi ni niti blizu ,niti bogve kaj poznana.. Dlje od Trsta še za časa juge mi ni bilo potrebe iti. Tudi če bi jo zastonj dobil tam ,pa da grem sam iskati je predraga.
Pa to osnovno ponudbo itak imajo pri nas.
Ja ,res mi je nekako najbližje plinska peč. Relativno poceni ,ne rabim gledati najcenejšo ,ker je zelo dobra manj kot 200..
Porabe se realno ne bojim ,če je podatek da na polni moči porabi 30dkg na uro. Po tej matematiki je jeklenka na polno za cca 30 ur.
Pri meni dvomim da bi kdaj delovala dlje kot kakšni dve tri uri. Pa še to morda enkrat dvakrat na teden. Tu ne gre za neko konstantno ogrevanje. Pridem ,dam avto ven ,prižgem ,kaj malega postorim za mizo ,pankom ,ugasnem..in to je to.
Ni mi edino jasno kako je z vračilom v primeru nakupa po spletu. Če mi po nekem xxx ključu po desetih minutah po priklopu nebi nekaj odgovarjalo.
Je še možno vračilo ali ne ?? A prvi vžig že pusti kakšne sledove delovanja ali ne ??