Me vseeno bolj vleče na novo.. Če je kdo slučajno kje videl v kaki trgovini kaj ugodnega.. V avstriji,hrvaški, verjetno ni nič ceneje..Bolha?
Misliš da je to najcenejša ? Avstrija ,hrvaška ceneje ali dražje ??To gre verjetno tudi kaj po kilowatih..Kaminska peč na pelete Punto Fuoco Lory 8
Peletna peč Lory združuje vse inovativne rešitve za ogrevanje na pelete. Kompaktna in učinkovita, združuje pravo razmerje med porabo, močjo in izkoristkom. Poleg tega omogoča priklop dimnika zadaj ali zgoraj, kar jo naredi idealno za vsako okolje.www.emonova.si
Me vseeno bolj vleče na novo.. Če je kdo slučajno kje videl v kaki trgovini kaj ugodnega.. V avstriji,hrvaški, verjetno ni nič ceneje..
Rabljeno je to tak tak.. Dvomim da nekdo čisto brez razloga da ven.
Misliš da je to najcenejša ? Avstrija ,hrvaška ceneje ali dražje ??To gre verjetno tudi kaj po kilowatih..
Pa ravno italija...hehe.. Niti jezik ,niti lokacija mi ni nekako po godu. Bolj avstrija ,hrvaška ,če je tujina.
Hotel sem povedati da ne rabim neke hude moči. Emundia sem gledal ,samo se mi zdi ,da oni za garancijo zahtevajo lastno montažo ,kot da je neka znanstvena fantastika.kako misliš greje po kW? Peči imajo definirano max toplotno moč in max porabo peletov, izkoristek, ter priporočeno velikost za katero so primerne, oz. kjer naj bi bile uporabljene
poglej tudi emundia.si
Zaprt lesen izoliran objekt 6x9m, višine 4.7m na slemenu grejem s 3.5kw klimo. S plamenom tega objekta poleti ne hladiš s klimo ga, pri klimi ni dimnika, klima ti ne jemlje površine na tleh, pri klimi ni straha za požar,...Sicer zaprt a lesen objekt.. Je vseeno večji učinek če greješ s plamenom. Tako da bi raje na pelete .Elektrika je ,saj to tudi peč na pelete potrebuje.
Hotel sem povedati da ne rabim neke hude moči. Emundia sem gledal ,samo se mi zdi ,da oni za garancijo zahtevajo lastno montažo ,kot da je neka znanstvena fantastika.
tako peč kot klima bosta dogreli, pač vzameš malo močnejšo klimo pa jeSamo toplota ki piha iz peči ali pa klime pa ni ista. Je le tak prostor ,lesen,neizoliran ,da dvomim če bi klima dogrela ??