Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Če se ga ti naliješ z ekipo in sedeš v avto
Kar se mene tiče, je tole avtomatsko naklep.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Če se ga ti naliješ z ekipo in sedeš v avto
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Po moje je tovornjakar povzročil nesrečo, ker je vozil z neprilagojeno hitrostjo.Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Prvo kot prvo ni nujno, da je tovornjakar povzročil nesrečo. Pod drugo je vozil 85kmh, koliko bi moral vozit po tvojem? Pod tretje, nisi odgovoril na osnovno vprašanje, si siguren vase, da bi ostal priseben ob pogledu na gmoto zmaličenega mesa v avtu pod tvojim avtom? Enako vprašanje gre Utisevalcu.
Ti primerjaš šok policijske lizike s šokom ob pogledu na razmesarjena trupla? Če je tako, si pač bedak, če pa ni tako, potem pa ne piši gluposti.
Ne vem od kje ste privlekli Mačka. On se je usedel mrtvo pijan v avto in s polnim gasom tiščal po AC v napačno smer. kje tu vidiš primerjavo s šoferjem cisterne?
V tem primeru je bilo treba najbrž najprej ugotoviti koga iskati... ali neobritega možakarja, ki je tekal po avtocesti ali obritega in urejenega kot je na sliki.Citat:
Uporabnik franZanton pravi:
zakaj vedno traja nekaj dni da objavijo sliko, ime in priimek nekoga, ki ga iščejo, čeprav se takoj ve za koga gre ? V ZDA s tem ne čakajo niti sekunde - takoj obvestilo na vse TV postaje.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Po moje je tovornjakar povzročil nesrečo, ker je vozil z neprilagojeno hitrostjo.Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Prvo kot prvo ni nujno, da je tovornjakar povzročil nesrečo. Pod drugo je vozil 85kmh, koliko bi moral vozit po tvojem? Pod tretje, nisi odgovoril na osnovno vprašanje, si siguren vase, da bi ostal priseben ob pogledu na gmoto zmaličenega mesa v avtu pod tvojim avtom? Enako vprašanje gre Utisevalcu.
Ti primerjaš šok policijske lizike s šokom ob pogledu na razmesarjena trupla? Če je tako, si pač bedak, če pa ni tako, potem pa ne piši gluposti.
Ne vem od kje ste privlekli Mačka. On se je usedel mrtvo pijan v avto in s polnim gasom tiščal po AC v napačno smer. kje tu vidiš primerjavo s šoferjem cisterne?
Mimogrede, vsi nabijajo o neprilagojeni hitrosti, pa ta z nesrečo nima popolnoma nič. Ker tu so samo 3 možnosti:
- ali so ga romuni izsilili (torej zavili na polno pred njega in ustavili ali pa jih je, teorija zarote, nekdo ustavil pred kamion),
- ali jih je prezrl,
- ali pa je imel premajhno varnostno za kamionom pred sabo, ki je uspel odviti v levo.
Četrte možnosti ni. Č e kdo najde teorijo, da je lahko kriva prav hitrost, naj jo pa kar napiše, bom vesel.
In pri nobeni od teh ne more biti kriva neprilagojena hitrost, to lahko trdi le bebec (kot npr. policaji, ki to nabijajo). Če prezreš ustavljen avto s 70, 100 ali 300, ga boš nabil. Če ivoziš 5 metrov za kamionom pred sabo pri 70 ali 170, ga boš nabil.
No ja, vsaj o čem bom imel pisat v uvodniku (in spet me ne bodo vabili na tiskovke).