Pobegli vozniki

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Dars

Bravo gre ti na bolše,sem mislil da je spet kdo iz tvoje omiljene stranke
cheer.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.943
6.020
113
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Kakšna je prilagojena hitrost na avtocesti?

Takšna, ko se ne moreš pravočasno ustavit pred oviro. Zanimivo, da je povsem enaka kot na ostalih cestah.
Odvisno kdo se skanta.
Če se pozimi provida telebanjski, potem so krivi cestarji, ker niso posipali poledenele AC, če se kdo drug je NEprilagojena hitrost
evil.gif
.

Utisevalec
Citat:

Se strinjam s prvim delom, napisal sem samo da so možni razlogi za pobeg "da se mu je sfuzlalo" ko je videl "romunsko pašteto" pred vozilom. Zato bi lahko zbežal v afektu, ampak tak človek bi v roku par urc prišel sam iz šume. No lahko se mu je pa tudi totalno obrnilo in sedaj tava v šumi do smrti (kar pomen ida je psihično očitno totalno nestabilna oseba). V tem primeru niti ne gre za pobeg.
Za c+e kategorijo imajo vozniki kandidati obisk pri psihologu.Ne samo 1x tekom let.

Citat:

Glede tega kako bi sam ravnal ob pogledu na zmaličena trupla in okončine je težko odgovorit. Vsekakort pa nisem človek ki bi me to strašilo oz. bi mi povzročalo kakšne resne travme. Vsekakor sem prepričan da razuma nebi zgubil in tudi mislim da je večina udeležencev v prometu taka (torej bi v taki situaciji nehala gledat trupla v "konzervi" ampak bi šli pomagat ostalim udeležencem ki so bili poškodovani).
V taki situaciji ostanejo neprizadeti samo psihopati/sociopati/ isis hardcore brača .
Tudi gasilcev in ostalim, ki so v tem poslu počasi pride do živega.

Lahko da bi pomagal, samo bi prišlo za tabo čez nekaj časa.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.161
4.147
113
Zadnji del se povsem strinjam in jasno tak dogodek pusti posledice. Samo nekaj so spomini, nočne more, fobije ipd. duševne težave (kratkotrajne ali dolgotrajne), drugo je pa da ti pade mrak na oči in odtavaš v gozd kjer blodiš par dni kot kokoš brez glave.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
tale petrolovec je pa tudi hinavec. šok gor ali dol. če je pa vozil preveč od dovoljenega, pa še lepo kazenska ovadba delodajalcu.

itak je hinavec, zato se je šel fentat

kaj je vozil preveč? prazno cisterno? prehitro v hrib?

Največja dovoljena hitrost za cisterno je 70 km/h. Vir:

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Dons smo letel po AC, sej se da, kljub vrocini. Pa nben ni umrl v nasi okolici. Cudn. Sm slisu, da hitrost ubija.
hysterical-1.gif

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.014
-1.287
113
Treba je pogledati, ali avtocesta, ki nima odstavnega pasu še vedno izpolnjuje vse pogoje za takšno klasifikacijo.
nahrung002.gif

(1) Avtocesta cesta (AC) je namenjena prometu motornih vozil z najvišjo stopnjo varnosti in udobja, ima izvennivojska križanja z drugimi prometnicami in ima štiri- ali večpasovni smerno ločeni vozišči s srednjim ločilnim pasom in obojestranski odstavni pas.
grims-1.gif

(2) Hitra cesta (HC) je namenjena prometu motornih vozil z visoko stopnjo varnosti in udobja pri vožnji z večjo hitrostjo, ima izvennivojska križanja z drugimi prometnicami, ima dvopasovno smerno vozišče s srednjim ločilnim pasom in odstavnim pasom, ki se lahko zaradi strukture prometa in niveletnega poteka ceste nadomesti z odstavnimi nišami.

--------------------

Prometni znaki označujejo pa avtocesto.
smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.343
7.420
113
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Dons smo letel po AC, sej se da, kljub vrocini. Pa nben ni umrl v nasi okolici. Cudn. Sm slisu, da hitrost ubija.
hysterical-1.gif
Fajn da ste letel. Sam bodi tok korekten da ce kdaj izletite da se izognite ostalim nic krivim.

Pa sam v sluzbi veckrat vozim 200+ in ne trdim pavsalno da hitrost ubija. Ampak ce bom jaz z 200 pocil v nekoga ga bom prej ubil kot z 130. In ker se zavedam moznosti da se to nekoc vseeno lahko zgodi, ne trosim takih bedarij in cinizmov glede tega. S to razliko da reciva da je pri meni vzrok (ki ga zakon dopusca) pri tebi pa pac osebna uzivancija.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.288
7.056
113
Pusti zdaj zakon in osebne uživancije...raje povej če je kaj na najdbi osebnim predmetov ubežnika?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.343
7.420
113
To pa ne vem...na 24 ur sem prebral da so kao nasli...delim mnenje da lahko da kje visi...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.343
7.420
113
Zakaj? Kmecka logika...predmeti so lahko od bega...kje je koncal se pa ne ve. Ne vem no...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kje pa bi dobil trupla, da bi lahko nazorni prikazal to sceno?

Ne rabiš trupel, medtem ko ti kažejo slideshow žrtev nesreč hkrati še opravljaš zagovor znanja iz prve pomoči. Če nisi sposoben razmišljat kako pomagat preživelim padeš in ne dobiš potrdila ter posledično ne izpita za vozilo.
se strinjam. prvi pa bi moral ti iti na to dodatno usposabljanje...
grims-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Evo, še bele, črne, rdeče in kodrlajsaste privlečete celo v to temo. Butli.
bonk.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
hysterical-1.gif
Fajn da ste letel. Sam bodi tok korekten da ce kdaj izletite da se izognite ostalim nic krivim.

Pa sam v sluzbi veckrat vozim 200+ in ne trdim pavsalno da hitrost ubija. Ampak ce bom jaz z 200 pocil v nekoga ga bom prej ubil kot z 130. In ker se zavedam moznosti da se to nekoc vseeno lahko zgodi, ne trosim takih bedarij in cinizmov glede tega. S to razliko da reciva da je pri meni vzrok (ki ga zakon dopusca) pri tebi pa pac osebna uzivancija.

V reklamah nekej tulijo, cist brezveze, ce je pa jasno, da so vzroki drugje. Ce si pri stvari, se redko zalomi, saj sami vidite.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.384
1.248
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
keber seveda ni... novinarji znajo napisat da alkohol ubija. hitrost ubija. potem jim pa zmanjka... pa kakšen avto zapeljejo krog ali dva...

eh ja...

Da hitrost ubija, napiše kvečjemu bebec, ne novinar.

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.826