Pobeg policaju v evrih?

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Se je zgodilo in me nadvse zanima za slučaj da imajo mojo registrsko KOLIKO zdaj to košta?

Mogoče še kakšni pametni izgovori za sodnika?

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Se je zgodilo in me nadvse zanima za slučaj da imajo mojo registrsko KOLIKO zdaj to košta?

Povej sodniku, da si bil pijan in da pač nisi videl policajev! Tako, po resnici!

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
hysterical-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.470
7.611
113
povej sodniku da si kr.eten in nisi vedel kaj zelijo od tebe... Pac omejenost pa to

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
38.002
11.164
113
Ti se zdaj naroči pri kakem psihologu in mu razloži, da imaš paranoidni strah pred policaji, prekrškov pa ne delaš. K sodniku prineseš potrdilo, pa bo.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Sem dobil na ZS
Citat:
500€ + 5kt. 27. čl. ZPrCP: "Z globo 500 eurov se kaznuje za prekršek voznik, ki ne ravna po predpisanem znaku, s katerim ga pooblaščena uradna oseba ustavlja ali ne upošteva njene odredbe o prepovedi nadaljnje vožnje, ali ki ne upošteva svetlobne prometne signalizacije, ki označuje eksperimentalno prometno ureditev. Vozniku motornega vozila se izreče tudi 5 kazenskih točk."

Torej SE SPLAČA
cheer.gif
ob predpostavki, da ti to sploh lahko dokažejo in bo to zelo težka zadeva za sodnika....

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.863
396
83
Citat:
Uporabnik suzica pravi:

Samo tvoje prispevke na alterju mu moraš pokazati, pa boš imel super olajševalno okoliščino.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Sem dobil na ZS
Citat:
500€ + 5kt. 27. čl. ZPrCP: "Z globo 500 eurov se kaznuje za prekršek voznik, ki ne ravna po predpisanem znaku, s katerim ga pooblaščena uradna oseba ustavlja ali ne upošteva njene odredbe o prepovedi nadaljnje vožnje, ali ki ne upošteva svetlobne prometne signalizacije, ki označuje eksperimentalno prometno ureditev. Vozniku motornega vozila se izreče tudi 5 kazenskih točk."

Torej SE SPLAČA
cheer.gif
ob predpostavki, da ti to sploh lahko dokažejo in bo to zelo težka zadeva za sodnika....

Hehe.... Ni jim treba popolnoma nič dokazovat. Tako kot ne, da si prevozil npr. rdečo luč.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik suzica pravi:

Ko pobegneš kapsom (potem ko ti uspe), avto sparkiras kr nekje, in spokaš domov. Zjutraj pokličeš policijo da ti je bil včeraj zvečer
vkraden avto... Čez dva dni jih pokličeš da te je "kolega" obvestil da je videl tvoj avto tam in tam.

Vžge preverjeno.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik suzica pravi:

Ko pobegneš kapsom (potem ko ti uspe), avto sparkiras kr nekje, in spokaš domov. Zjutraj pokličeš policijo da ti je bil včeraj zvečer
vkraden avto... Čez dva dni jih pokličeš da te je "kolega" obvestil da je videl tvoj avto tam in tam.

Vžge preverjeno.

To stari to mi deli...čeprav bo za trenutno situacijo ta ideja malo prepozna...seveda če bo sploh kaj blo iz tega..

Sam fora pa je če dobiš kazen tistih ušivih 500€ in pet točk...torej te lahko probajo trikrat ustavit s tistimi lizikami...VENDAR imaš še zmerom izpit in še dve točki bonusa,,,ZANIMIVO ZANIMIVO...

MX--zgleda da se bo zdaj pojavljalo nenormalno veliko kraj avtomobilov
grims-1.gif

Aja se še spomnite teme o mojem zbitem prebivalcu bosne sredi trebnjega na prehodu za pešsce..jst pa s kombijem direkt vanga??
NOBENE KAZNI NE BOM kasiral... prejšni teden zaključena zgodba
cheer.gif

Živelo slovensko sodstvo
cheer.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Kako ti sploh uspe zbežati? A so te ustavljali, ko so oni ob cesti stali? Ker če se je peljal za tabo zelo težko verjamem, da si jim uspešno zbežal.

V prihodnosti pa prej ali slej te bojo čakale bodice, in potem si zaključil zgodbo. Nakoplješ si zamero lokalnih policistov, fuka.jo te na vsakem vogalu, in tako boš prej ali slej nabral tistih 18 (al 7) točk...

jest bi raje ustavil, in požrl svoje, in imaš vsaj mir.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.717
128
63
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
jest bi raje ustavil, in požrl svoje, in imaš vsaj mir.

Jaz se ne bi igral s pobegom, ker so lahko hitro za teboj)... Ko pritisne policijski čevelj gas, fajn gume zapojejo in avto hitro pridobi hitrost, ko začuti policijski čevelj na gasu... (preizkušeno na lastnem avtu...)
evil.gif