Pobeg policaju v evrih?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Se je zgodilo in me nadvse zanima za slučaj da imajo mojo registrsko KOLIKO zdaj to košta?

Mogoče še kakšni pametni izgovori za sodnika?

Ko pobegneš kapsom (potem ko ti uspe), avto sparkiras kr nekje, in spokaš domov. Zjutraj pokličeš policijo da ti je bil včeraj zvečer
vkraden avto... Čez dva dni jih pokličeš da te je "kolega" obvestil da je videl tvoj avto tam in tam.

Vžge preverjeno.
To zna bit zate še bolj obremenjujoče od pobega. Namreč, kriva ovadba Kiflci niso tok glupi in če nimaš zgodbe u nulo naštudirane, te bodo že našli na neko foro in te zjebali.
Tko da, Suzika (in ostali), ne se špilat z fake prijavami kraje.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Se je zgodilo in me nadvse zanima za slučaj da imajo mojo registrsko KOLIKO zdaj to košta?

Ko pobegneš kapsom (potem ko ti uspe), avto sparkiras kr nekje, in spokaš domov. Zjutraj pokličeš policijo da ti je bil včeraj zvečer
vkraden avto... Čez dva dni jih pokličeš da te je "kolega" obvestil da je videl tvoj avto tam in tam.

Vžge preverjeno.
To zna bit zate še bolj obremenjujoče od pobega. Namreč, kriva ovadba Kiflci niso tok glupi in če nimaš zgodbe u nulo naštudirane, te bodo že našli na neko foro in te zjebali.
Tko da, Suzika (in ostali), ne se špilat z fake prijavami kraje.

Težka bo tale z dokazom fejk kraje. Vkradli so mi avto, ključe sem po nesreči pustil noter.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.614
113
Problem bo nastal, ko bo policija naredila krim tehnicni ogled vozila in bodo v avtu samo tvoje sledi.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.614
113
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
A ga vedno naredijo? Tudi če ti vdrejo?

Vedno se mora narediti ogled kraja kaznivega dejanja. (govoriva o tem kjer je to smiselno - ce ti ugotovis da so ti nekje v ljubljani zeparji ukradli denarnico ga seveda ne mores delat). problem nastane ko s ekomu ne da delat in zapisnik o ogledu vsebuje le podatek da niso nasli nobenih sledi. Oz. kadar pride patrulja na kraj in je to ze 6 avto v katerega so narkici vdrli, cakajo jih pa se 3 prometne za obrvanavat in zadevo pac popisejo in grejo... Pomanjkanje policistov tudi na tem podrocju delno terja svoj davek.

Ampak pri najdenem ukradenem vozilu se ga vedno dela, ker se vedno kaj najde. In to spada tud med zadeve ki jih obicajno obravnava komija SKP iz policijske uprave, kar pomeni d ana kraj pride krim tehnik ki se na svoje delo zelo dobro spozna in je tudi ogled narejen bolje kot ce bi ga delal splosen policist sam.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa szari..ne moram verjamat..pa vi v JU ste vsi isti..povsod vam manjka akder. a ko vas gledam..da sem vam en kvartal direktor bi bili 100% bolj produktivni.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.614
113
sej to je, en del naju zagovarja eno, drug pa drugo....zato pa je en od naju alter, bi bila prevec nekonsistentna v izjavah ce bi se skoz spreminjale =)

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
A ga vedno naredijo? Tudi če ti vdrejo?

Vedno se mora narediti ogled kraja kaznivega dejanja. (govoriva o tem kjer je to smiselno - ce ti ugotovis da so ti nekje v ljubljani zeparji ukradli denarnico ga seveda ne mores delat). problem nastane ko s ekomu ne da delat in zapisnik o ogledu vsebuje le podatek da niso nasli nobenih sledi. Oz. kadar pride patrulja na kraj in je to ze 6 avto v katerega so narkici vdrli, cakajo jih pa se 3 prometne za obrvanavat in zadevo pac popisejo in grejo... Pomanjkanje policistov tudi na tem podrocju delno terja svoj davek.

Ampak pri najdenem ukradenem vozilu se ga vedno dela, ker se vedno kaj najde. In to spada tud med zadeve ki jih obicajno obravnava komija SKP iz policijske uprave, kar pomeni d ana kraj pride krim tehnik ki se na svoje delo zelo dobro spozna in je tudi ogled narejen bolje kot ce bi ga delal splosen policist sam.

Hmm Skratka.....AL se jim ne da klicat krimtehnika al pa občestov alterja spet pravljice prodaja pred spanjem.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.614
113
Ne, ne razumes, ti si dal primer da ti nekdo vlomi v avto. tega ne prevzemajo linijski kriminalisti in krim tehnika (raze kje na koroskem, v prekmurju oz kakem drugem kraju kjer je to ze posebno zanimiv dogdek)ne bo na kraj. Ce pa je odkrito ukradeno vozilo, pa zadevo prevzamejo kriminalisti z PU in bo krim tehnicni del ogleda opravil kriminalisticni tehnik.

In jaz sem pisal o primerih, ko gre za recimo vlom. In je to nekje v ljubljani v centru in je to ze 6 vlom ki ga patrulja obravnava, mora it pa se na dve prometni nesreci. Takrat bodo avto poslikali, na hitro pogledali ce so kake sledi papilarnih linij in sli. Pri odkritem odtujenem vozilu pa se isce tudi druge sledi, saj se ve, da je storilec bil nekaj casa v vozilu (ce ne drugega ko ga je vozil)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dejstvo je, da naši policaji primeri, ki se navezujejo na predmete, ki sos e sami nasli in se derejo cigavi so, resujejo brezhibno. 99% vozil, ki se anjdejo sami z registrskim tablicam gor, uspešno vrnejo lastniku.
1% vozil pa najdejo palvci sami

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.614
113
Napisal si tako nesmiselno nerazumljiv prispevek da kljub trudu ne uspem desifirirat kaj si zelel povedat.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne, ne razumes, ti si dal primer da ti nekdo vlomi v avto. tega ne prevzemajo linijski kriminalisti in krim tehnika (raze kje na koroskem, v prekmurju oz kakem drugem kraju kjer je to ze posebno zanimiv dogdek)ne bo na kraj. Ce pa je odkrito ukradeno vozilo, pa zadevo prevzamejo kriminalisti z PU in bo krim tehnicni del ogleda opravil kriminalisticni tehnik.

In jaz sem pisal o primerih, ko gre za recimo vlom. In je to nekje v ljubljani v centru in je to ze 6 vlom ki ga patrulja obravnava, mora it pa se na dve prometni nesreci. Takrat bodo avto poslikali, na hitro pogledali ce so kake sledi papilarnih linij in sli. Pri odkritem odtujenem vozilu pa se isce tudi druge sledi, saj se ve, da je storilec bil nekaj casa v vozilu (ce ne drugega ko ga je vozil)

Hotu sem rečt, da zdej ko si pa pobegnu pa prijaviš krajo in evo si rešen je bolj pravljica za lahko noč. JA?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Hotu sem rečt, da zdej ko si pa pobegnu pa prijaviš krajo in evo si rešen je bolj pravljica za lahko noč. JA?

ne, rečeš, da ti nisi vozil, da pa ne moreš pvoedat kdo je in da te zakon krije. pa nej dokazejo kdo je

zelenci..vedno si komplicirate zivljenje in ideje. mx vas pa nategne brez vazelina v sekundi

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
hmm ja maš prov sem zelenc...pač nikol bejžu al pa mel razlog za to

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
no vidis..

pri..izmikasnju zakona se ne ustavrja komplikacij, ampak se isce luknje v zakonu. ce jih ni, se izmislja manjse kaznivo dejanje od storjenega, ne vecje in nikakor en se bolj zajebano.

ce povozis srno se nikakor ne zgovarja, da si ubil mesarja in ukradel divjacino iz mesnice

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
hysterical-1.gif

Ok si pa dal primer....

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik suzica pravi:

Vžge preverjeno.

Malo preveč risanke gledaš...