Ja. Saj mene tudi ne moti da take pišeš, samo se sprašujem ali si sploh pismen.Sem napisal da me ne moti, ja? Zarad mene lahko tud z avtom al pa sotorom pridejo.
Če upravljalec pravi da lahko.... Na fotki je primer vzorno postavljene (parkirane) prikole. Brez navlake (upam da nista na drugi strani žar pa gajba pira), avto je verjetno na izletu, ima kemični WC in podstavljeno posodo za odpadno vodo (ki upam da konča v odtoku pri stebričku).Jeseni je bil eden s prikolico na PZA Rogaška - so rekli na občini, da ni panike - https://www.avtokampi.si/pza-rogaska-slatina
Jap, točno. Nimaš kej takle je. Lohk pa te bedake z lahkoto primerjam s Čehi na Murtru učas. Je kupu prikolco, Mercedez pa čoln, pa je mislu, da je use njegov.Če je bil dan taprav pa še roštilj na tretji plac. Kaj češ, bazen bedakov je neizmeren. Zagovarja se pa, da itak ni nobenga druzga na placu. Le zakaj neki ne?
Saj mislim da si ti pred kratkim pisal o modelu, ki je v Planici zabijal tendo? Al pa o penzičih pri sosedih v fazi "sve-je-to-naše", "kdor-ne-skače-nej-slovenc-hejehej" in "oooo-oooooooooooo-paaaaaaa"....
Noben ne bo gledal postran. Samo navzgor.To imam na voljo v ožjem družinskem krogu pa ne vem ali se mi splača it delat izpit za kamion, če potem ne bom mogel nikjer parkirat ker bodo vsi postrani gledali!
To imam na voljo v ožjem družinskem krogu pa ne vem ali se mi splača it delat izpit za kamion, če potem ne bom mogel nikjer parkirat ker bodo vsi postrani gledali!