Kaj so skladiščili samo gume, ali komplet na platiščih?Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
To ne bi smel biti problem. Skrbi me, da so jih napačno hranili čez zimo in da bi postal kolotek gume neenakomeren.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kako točno pa se to naredi? Prvič slišim, da je to pametno storiti 1x letno...
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Uporabnik AndY1 pravi:
To ne bi smel biti problem. Skrbi me, da so jih napačno hranili čez zimo in da bi postal kolotek gume neenakomeren.
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Potem ti jih sploh niso mogli napačno skladiščiti, če so bile normalno napumpane.Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Uporabnik AndY1 pravi:
Na platiščih.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Al pa "oscilira" kak gadget za rekuperacijo energije? Pr tolk elektronike da ne bi nc brnel......
Tudi jaz imam podoben problem…na prvi levi gumi se slisi ta zvok tap tap tap…hitreje grem hitreje hotreje oziroma bolj pogosto se slisi ta zvok…res pa je da sem ta zvok prvic slisal l, ko sem vozil po makedamu…je mozno, da je prisel kam kamencek…kaj narediti na kaksen nacin ga spraviti ven?gr69 je rekel:
Kamenček med zavorno oblogo in diskom?
Če ti uspe posneti zvok, bi znalo marsikaj razjasniti, zvoke se načeloma zelo težko z besedami opišeVečja kot je hitrost, večja je frekvenca zvoka? Ker sklepam, da zvok ni enakomeren, ampak "tap tap tap tap", ko pa je višja hitrost pa "tap tap tap tap" ?