Po faksu

majana

Pripravnik
25. maj 2008
162
0
16
koliko se vas je preselilo domov (k starcem), koliko vas je ostalo v ljubljani -- oz. mb, kp...(vsaj nekaj casa, oz. specificirajte, kako je bilo) v nekem xy stanovanju in tam delalo?
zakaj ste se preselili nazaj k starcem? koliko casa ste se zadrzevali se tam (doma)?
ste v lj/ mb.. ostali v istem stanovanju, s cimri ali z partnerjem, kredit, kaj tretjega...

isto velja za tiste, ki ste nardili samo srednjo solo

pa ne tega premikat kam drugam.
467716-post_slo.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
še vedno živim v študentskem stanovanju, čakam na redno zaposlitev potem pa se takoj odselim nekam na svoje, pa čimprej še lubco vzmame seboj.
dost mam tega življenja, se mi že kr mal rola:S

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Po faxu sem se preselila domov, ker sem tu dobila službo... sicer sem se trudila dobiti službo v Ljubljani in si govorila, da domov pa nikoli ne bom šla, a to je že zgodba o zarečenem kruhu (ki sem ga mimogrede že veliko pojedla).

Še vedno sem doma, imam pa svoj vhod v hišo in svoje prostore...

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Bom, kar doma ostal pa četudi bom star že 40 let, poznam veliko ljudi, ki so pri svojih 40-50 letih še vedno pod istostreho, skrat pa delajo novo hišo (tik pred dokončanjem).
Ne vem, kaj je to kaj tekage, da ostaneš doma, dobr, včasih se tud, kaj skregamo, ampak se htro spet ujamemo
Življenje na svojem je čudovito, si sam svoj gospodar, ampak ob takih cenah nepremičnin nima kaj pri dobrih 20 letid delat na svojem, da bom pa 500 evrov na mesec dajal za eno kurnk v Ljubljan se pa pošteno mote, imamo doma dost prostora, čaka me obnova ene sobe, imamo pa jih 6 sob (5*5), imam naravo tik pred vrati, mir, mi smo na koncu vasi, kjer je se vse konča, elektrika, telefon, ni ceste naprej, je pa gozdna, ki pa še s traktorjem ni prevozna. Se pač iz 750m spusti na 500m nadmorske, klanec.....
ko grem v naravo poslušam svoje šumenje v ušesih, taka tišina je, nobenga avta, neobenga hrupa, včasih pa me ej celo strah spat v tišini, že več let sigurno 8 let imam 24 ur na dan prižgan radio.

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
o Presneto, men tudi šumi v ušesih zdej, ko sem prebral ta post
smile-1.gif

467716-post_slo.gif
NOT!

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
grin1.gif

Morda še kako leto doma, potem pa na svoje. Ga ni čez iti na svoje, pa to res na svoje, ne da si delaš neko sobo na podstrešju enega od staršev ali prizidek, je neka rešitev ker pač nisi več v eni sobici, ampak na svojem pa nikdar nisi. Vedno nekdo lahko še teži, pa tašča kar v copatih pride, not good
smile-1.gif
Pa različne generacije ne gredo skupaj, meni se tako zdi. Preveč različni stili življenja.