Koliko vas je ostalo po diplomi v ljubljani?

Floki

Guru
6. sep 2007
10.123
3.175
113
Citat:
Uporabnik majana pravi:
daj povej, koliko place, delovne dobe, koliko imas okvirno stroskov (hrana, stanovanje, pes...), kaksno stanovanje (koliko vas je notri; kdo, ti in punca ali cimri....).
everything
kaj to mene sprašuješ.....štirje smo v stanovanju vsak svoja soba...velko stanovanje temu primerni stroški ( 80€
bonk.gif
....recmo 1,4k € neto ( s stroški seveda)

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
Uporabnik majana pravi:
daj povej, koliko place, delovne dobe, koliko imas okvirno stroskov (hrana, stanovanje, pes...), kaksno stanovanje (koliko vas je notri; kdo, ti in punca ali cimri....).
everything
kaj to mene sprašuješ.....štirje smo v stanovanju vsak svoja soba...velko stanovanje temu primerni stroški ( 80€
bonk.gif
....recmo 1,4k € neto ( s stroški seveda)

nekaj tazga je tudi pri meni.... kaj si ti moj alter?
grin1.gif

Vsaj rentabilnost poslovanja.....

majana

Pripravnik
25. maj 2008
162
0
16
1.4k neto
shocked-1.gif
koliko delovne dobe? pa kaksen racunalnicar, sklepam.
kako se pa da dobiti studentsko nalepko? ali poznas kje, kjer jih ne gledajo (sporoci na zs prosim)

sicer bi pa jaz najraje sel v mb in s tam v graz. ali sedaj na gorenjskem in villach. mogoce cez par let

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
edit: če si luštna pošlji sliko pa bova kolega
grims-1.gif

Men se zdi, da tole ni SHE, nickaname pa je sestavljen iz dveh otroških imen MAJ in ANA ...
Torej je, IMHO, tip, tako da ga ne nadleguj preveč ...
evil.gif

Noker

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
edit: če si luštna pošlji sliko pa bova kolega
grims-1.gif

Men se zdi, da tole ni SHE, nickaname pa je sestavljen iz dveh otroških imen MAJ in ANA ...
Torej je, IMHO, tip, tako da ga ne nadleguj preveč ...
evil.gif

Noker

Lih zdej pogruntal.... zadnji post ga je izdal...
hysterical-1.gif

Čeprav cimer pravi: " ko ne jebe svašta ne jebe ništa"
hysterical-1.gif

Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Najboljša računica je še vedno, živeti izven Lj in delati v Lj. Kraji ob avtocesti, oddaljeni do 100km so vsi več kot primerni. Mislim da raje kupim stanovanje in pol v Celju, kot pa enega v Lj.
smile-1.gif

Odvisno od tega, če ti podjetje plača vožnjo ali ne
wink-1.gif

Jaz sem tudi gledal ven z ljubljane, pa mi je šef povedal da se lahko pod nosom obrišem za prevoz na delo, tako da raje dam več in sem v LJ kjer imam par km do službe, kot pa nekje kjer bi sicer imel večje stanovanje in mogoče cenejše življenje, bi mi pa od plače ostalo 0, ker bi vse zabil za vožnjo. Pa še časovno si na malce slabšem.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Malce?
smile-1.gif

Mimogrede dve uri dnevno, če nisi ravno v krogu 15 km stran od obvoznice.

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
jaz sem ostal. ker mi ni bilo do vrnitve v kraje, kjer ima večina paranoiden pogled na Ljubljano. V Ljubljano sem prišel ves "preplašen", ker sem imel vbito v glavo, da so ljubljančani arogantni/vase zagledani...........in se nato prepričal, da najmanj drži, da naj bi ljubljančani kakorkoli podcenjevali ostalo Slovenijo.
ko sem tu spoznal ogromno super ljudi in ugotovil v kakšni predpotopni zablodi živi moj matični okoliš (Koper), se mi res ni šlo več nazaj med tiste omejene poglede na svet. Ljubljana je za Slovenijo super! edini kraj v Sloveniji, ki je vsaj malo svetovljanski in ni tako neumno slovensko omejen.
plača je bila pri moji odločitvi sekundarnega pomena, tudi v Kopru bi bila enaka. in prav težko se tu pa tam vrnem za kak vikend in v lokalnem bifeju zaprepaden poslušam, kako bi morala biti meja na Črnem Kalu...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.193
7.063
113
moj primer:

star 23 redne delovne dobe 3 mesece, placa 1k+ , zivim v 3-sobnem stanovanju (80 kvadratov + garaza za 750€ - bezigrad) s punco in cimrom. Faxa nisem nikoli koncal ker sem se prej zaposlil (in ja nameravam ampak se ne vem kdaj), sicer pa sem ze osnovi iz ljubljane in sem se pac samo odselil na svoje (ni bilo neke dileme ostativ ljubljani ali se vrniti v domaci kraj =) ) Na bone ne jem (ceprav bi se lahko svercal ker tud status mam se vedno), kuham doma oz malica v centru. Do sihta mam 15 min pes. Mislim da sem odgvooril na vsa vprasanja iz zacetnega posta in napisal se par podatkov v izogib moznim podvprasanjem =)

lp A

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
OK, sicer nisem diplomiral a vseeno po svojem študiju nisem ostal v Ljubljani. Vsaj ne v smislu, da bi živel v LJ. Tukaj delam, imam veliko dobrih prijateljev, to je pa to. Živim tam kjer sem vedno živel in tega kraja ne zamenjam za nič na svetu. kot je že bilo v eni temi, se ljubljančani in tudi drugi "meščani" ne zavedate kaj vse zamujate, tako kot jaz ne vem kaj zamujam v Ljubljani. Moje prioritete so pač drugačne kakor od tistih, ki živijo v Ljubljani.

Še vseeno mi pa ni težko. Oddaljen sem 50 km od Ljubljane in sem lahko v dobre pol ure kjerkoli v prestolnici želim biti. Te vožnje se tako navadiš, da je sploh ne opaziš več.

Zakaj sem poiskal službo v LJ? Ker na področju na katerem delam, služb drugje kakor v Ljubljaniu ni. Pa tudi plača je boljša kakor v krajih kjer sem doma in še kakšen € pridobim z vožnjo.