Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Točno tako. Na svojem imam letne 265/35/18, zdaj za zimo pa sem nabavil komplet 16 col. 16" je zakon za zimo, da me je komplet felne in zimske gume prišlo ceneje, kot samo zimske gume 18" sploh ne omenjam.
Citat: Uporabnik Barbarian pravi:
Ne mislim ti soliti pamet, ampak dejstvo je da so zimaki 16 col najbl primerni za zimsko gumo
pa tud cena je bolj prijazna
Ste pomislil da mogoče ne more dat manjše dimenzije? Al pa če noče,njegova stvar.
Jest na mojga ne morem manj od 16" dat kolega ne more manj od 17" pa ne glede na zimske al letne,cene al pa želje!
Vem, da kolega na 156GTA tudi ne spravi nic drugega, kot 17+, zaradi velikosti diskov.. Tako da se definitivno najdejo taksni avtomobili, ni nujno da so neki SUV-ji.
Ok, ne rečem.. sam vseen 17" vs 18" je tud razlika in takih vozil ni dosti.
sam imam od 16" pa vse do 19" homologorano, tko da mislim da je bolj problem v tem kot pa v nakupu platišč
in zato sem ga vprašal in nisem mu mislil nekaj vsiljevat.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.