Pločevina več vredna kot življenje!

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.979
113
40
MB
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Nima veze znamka, no načeloma. Problem je v folku, ki si kupujejo avtomobile, ki si jih ne morejo privoščit. Na lizing...pol je pa kriza ko je toča...

Ni lizing ponavadi z kaskom pogojen?
priden.gif

zaj pa si mu podrl teorijo da vsi ko nimamo kie na lizing, mamo še za pašteto ne samo kruh pa vodo, damn you!
grin1.gif

teapot

Pripravnik
29. apr 2012
267
0
16
Sami pacienti. Če bi morali izbirati bi pod kap dali najprej avto, šele nato ženo in otroke.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
@Jezni Miæo kje si to slikal......jaz bi tud mel tak print na gepeku
evil.gif
Maja 2010 so imeli gasilci "pokaznu viježbu" in neka tekmovanja v Trnovem na Ljubljanici in to je bil kombi od enega podjetja, k se je tam reklamiralo s svojo robo.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
Verjamem da niso nalašč butasti. Če imaš jurja plače nimaš kaj imeti puf za avto vreden 10k€+...
aja, v sloveniji smo; 600€ plače pa avto za 10k€...
bonk.gif
confused-1.gif
in kak avto bi taki morali imet za voznjo v sluzbo , ene 100km na dan recmo, po tvojem ? , -staro kisto ,ko je voznja na delo kot metanje kocke ,koker mas pac sreco ?
....samo fprasam, ko vidim de si full sposobn in brihtn
grims-1.gif
....js ko nisn tolk sposobn, vsaj glede na mojo placo, si kupim vsake 15-17 let novega in sele tam po 8letih tu pa tam kej pozamenjam pred tehnicnim ,......
......mogoce bom pa zdaj po tvojem ,da bom lahko vsak mesec sraufal , cez pol ieta pa mi itak ne bo vec treba ,ker se ne bo vec treba v sluzbo nikamor vozit ,zaradi zamujanja
hysterical-1.gif

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Citat:
Verjamem da niso nalašč butasti. Če imaš jurja plače nimaš kaj imeti puf za avto vreden 10k€+...
aja, v sloveniji smo; 600€ plače pa avto za 10k€...
bonk.gif
confused-1.gif
in kak avto bi taki morali imet za voznjo v sluzbo , ene 100km na dan recmo, po tvojem ? , -staro kisto ,ko je voznja na delo kot metanje kocke ,koker mas pac sreco ?
....samo fprasam, ko vidim de si full sposobn in brihtn
grims-1.gif
....js ko nisn tolk sposobn, vsaj glede na mojo placo, si kupim vsake 15-17 let novega in sele tam po 8letih tu pa tam kej pozamenjam pred tehnicnim ,......
......mogoce bom pa zdaj po tvojem ,da bom lahko vsak mesec sraufal , cez pol ieta pa mi itak ne bo vec treba ,ker se ne bo vec treba v sluzbo nikamor vozit ,zaradi zamujanja
hysterical-1.gif

Pri 100km vožnje dnevno se dobi (po zakonu, če ni javnega prevoza - kar ga ponavadi na takih relacijah niti ni) 360€/mesec že samo za prevoz. To pokrije stroške vozila in bencina (200€/mesec za bencin, 160€/mesec za avto).

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ne vem kaj voziš, da porabiš samo toliko. Jaz prevozim 120km dnevno, povračila dobim 270€, za bencin dam 300-320€ in za lizing 150€. Torej lepa izguba. Preden mi kdo zabrusi, naj grem na avtobus, naj napišem, da se voziva dva in drugi nima nobenega nadomestila.
frown-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Ne vem kaj voziš, da porabiš samo toliko. Jaz prevozim 120km dnevno, povračila dobim 270€, za bencin dam 300-320€ in za lizing 150€. Torej lepa izguba. Preden mi kdo zabrusi, naj grem na avtobus, naj napišem, da se voziva dva in drugi nima nobenega nadomestila.
frown-1.gif
Ja , in zato bo treba potne stroške ukinit
bonk.gif

teapot

Pripravnik
29. apr 2012
267
0
16
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
frown-1.gif

300-320€ je verjetno znesek, ki vključuje tudi privat poti?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
Pri 100km vožnje dnevno se dobi (po zakonu, če ni javnega prevoza - kar ga ponavadi na takih relacijah niti ni) 360€/mesec že samo za prevoz. To pokrije stroške vozila in bencina (200€/mesec za bencin, 160€/mesec za avto).
Ne vem po zakonu , v praksi je pa do prve avtobusne in nikogar ne zanimajo veze,pa makar bi rabil v praksi dva dni za v službo.
Pa še primeri ko so se preselili zaradi cenejših stroškov bivanja , v firmi pa se sklicujejo na neko pravilo o spremembi bivališča in upravičenosti potnih samo ,če je bilo to v interesu firme, ...in to dobrostoječe firme -največji tuji trgovec pri nas -ljudem prijazna firma
bonk.gif

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Kaj vozim?
Avto, ki pokuri 7l (dizla) na 100km; pa še veliko pokuri, ker ima 4x4.

Kar, preneseno na caplov primer pomeni 7litrov na dan, pri povprečnem številu delovnih dni 140 litrov na mesec, po trenutni ceni dizla 1,29600€/liter znese točno 181,44€. Pri oceni 200 sem torej dal še nekaj rezerve.

Tako, da ne vem, kaj vi vozite.

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Citat:
Ne vem po zakonu , v praksi je pa do prve avtobusne in nikogar ne zanimajo veze,pa makar bi rabil v praksi dva dni za v službo.
Pa še primeri ko so se preselili zaradi cenejših stroškov bivanja , v firmi pa se sklicujejo na neko pravilo o spremembi bivališča in upravičenosti potnih samo ,če je bilo to v interesu firme, ...in to dobrostoječe firme -največji tuji trgovec pri nas -ljudem prijazna firma
bonk.gif

Saj veš kaj pravijo, če z nečim nisi zadovoljen naredi spremembo. Če čakaš je drugi za tebe ne bodo naredili
wink-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Ja , in zato bo treba potne stroške ukinit
bonk.gif

To se je nanašalo na Ganeshev post, kjer je napisal, da ima s povračilom profit.
Misljeno je bilo kot crni humor , ......npr. ko delavci v gradbenistvu , -so jambrali za slabe place , jim jih pa dali niso vec, da so nehali
evil.gif