Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Nima veze znamka, no načeloma. Problem je v folku, ki si kupujejo avtomobile, ki si jih ne morejo privoščit. Na lizing...pol je pa kriza ko je toča...
Ni lizing ponavadi z kaskom pogojen?![]()
Maja 2010 so imeli gasilci "pokaznu viježbu" in neka tekmovanja v Trnovem na Ljubljanici in to je bil kombi od enega podjetja, k se je tam reklamiralo s svojo robo.Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
@Jezni Miæo kje si to slikal......jaz bi tud mel tak print na gepeku![]()
Citat:
Verjamem da niso nalašč butasti. Če imaš jurja plače nimaš kaj imeti puf za avto vreden 10k€+...
aja, v sloveniji smo; 600€ plače pa avto za 10k€...![]()
Et tu, Brutus?Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
To je slikano vsaj 10 let nazaj, ko sem imel še toliko las
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Verjamem da niso nalašč butasti. Če imaš jurja plače nimaš kaj imeti puf za avto vreden 10k€+...
aja, v sloveniji smo; 600€ plače pa avto za 10k€...
in kak avto bi taki morali imet za voznjo v sluzbo , ene 100km na dan recmo, po tvojem ? , -staro kisto ,ko je voznja na delo kot metanje kocke ,koker mas pac sreco ?![]()
....samo fprasam, ko vidim de si full sposobn in brihtn....js ko nisn tolk sposobn, vsaj glede na mojo placo, si kupim vsake 15-17 let novega in sele tam po 8letih tu pa tam kej pozamenjam pred tehnicnim ,......![]()
......mogoce bom pa zdaj po tvojem ,da bom lahko vsak mesec sraufal , cez pol ieta pa mi itak ne bo vec treba ,ker se ne bo vec treba v sluzbo nikamor vozit ,zaradi zamujanja![]()
Ja , in zato bo treba potne stroške ukinitCitat:
Uporabnik bizi pravi:
Ne vem kaj voziš, da porabiš samo toliko. Jaz prevozim 120km dnevno, povračila dobim 270€, za bencin dam 300-320€ in za lizing 150€. Torej lepa izguba. Preden mi kdo zabrusi, naj grem na avtobus, naj napišem, da se voziva dva in drugi nima nobenega nadomestila.![]()
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Ne vem kaj voziš, da porabiš samo toliko. Jaz prevozim 120km dnevno, povračila dobim 270€, za bencin dam 300-320€ in za lizing 150€. Torej lepa izguba. Preden mi kdo zabrusi, naj grem na avtobus, naj napišem, da se voziva dva in drugi nima nobenega nadomestila.![]()
Ne vem po zakonu , v praksi je pa do prve avtobusne in nikogar ne zanimajo veze,pa makar bi rabil v praksi dva dni za v službo.Citat:
Pri 100km vožnje dnevno se dobi (po zakonu, če ni javnega prevoza - kar ga ponavadi na takih relacijah niti ni) 360€/mesec že samo za prevoz. To pokrije stroške vozila in bencina (200€/mesec za bencin, 160€/mesec za avto).
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Ne vem po zakonu , v praksi je pa do prve avtobusne in nikogar ne zanimajo veze,pa makar bi rabil v praksi dva dni za v službo.Citat:
Pri 100km vožnje dnevno se dobi (po zakonu, če ni javnega prevoza - kar ga ponavadi na takih relacijah niti ni) 360€/mesec že samo za prevoz. To pokrije stroške vozila in bencina (200€/mesec za bencin, 160€/mesec za avto).
Pa še primeri ko so se preselili zaradi cenejših stroškov bivanja , v firmi pa se sklicujejo na neko pravilo o spremembi bivališča in upravičenosti potnih samo ,če je bilo to v interesu firme, ...in to dobrostoječe firme -največji tuji trgovec pri nas -ljudem prijazna firma![]()
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Ja , in zato bo treba potne stroške ukinit![]()
Citat:
Uporabnik teapot pravi:
300-320€ je verjetno znesek, ki vključuje tudi privat poti?
Misljeno je bilo kot crni humor , ......npr. ko delavci v gradbenistvu , -so jambrali za slabe place , jim jih pa dali niso vec, da so nehaliCitat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Ja , in zato bo treba potne stroške ukinit![]()
To se je nanašalo na Ganeshev post, kjer je napisal, da ima s povračilom profit.