Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Sem že enkrat pisal moje mnenje....ali indukcija ali plin, steklokeramične ne bi kupil nikoli! Ne vem zakajto še sploh prodajajo.
Mogoče zato ker zaradi indukcije še ni nobeden umrl, plin pa je pobil že na miljone ljudi, v zrak vrgel že na stotisoče hiš,
in vedi da če ti (ne mi rečt da se še ti ni zgodlo, ker se pripeti mimogrede) slučajno pustis plin prižgan in greš od hiše,
pa se plin (ogen) ugasne (recimo pomankanje kisika/ prazen tok, kjer plina za sekundo sfali) ti v 5ih urah nafila
stanovanje do tal, samo vprašanje časa je, kako bo zadeva šla v zrak, bodisi prides domov, sicer plin navonjaš,
ampak si v temi in refleksno prižgeš luč ; zadeva gre v zrak. Recimo da ne prides domov, in se plin nakopiči vse do
poda, in ko hladilnik recimo preklopi, ko začne ponovno zladit, preskoči iskra; zadeva gre v zrak) Večje šanse
proti temu imaš če imaš bombo, ker je tam plin omejen, na javnem plinovodu je neomejen. Kolko stanovanj je že
zgorelo na račun takšnih in podobnih pripetljajev. Dovol je že samo dejstvo da imaš psa doma pa ga zaduši, kajšele
da gre v zrak celo stanovanje s tabo vred in še kakim sosedom.
Reskirat zavoljo hitrejšega vrenja in še ne popolno dokazanega sevanja? Za moje pojme bedarija. Pa še
stilsko je dost lepše.
Sam imam pri bajti to keramično zadevo, in nebi vrjel kako fino je recimo, ko grem v sluzbo, pristavim gor
recimo golaž/pasulj/juho/karkoli, nastavim timer "ob 14 se vklopi na jakosti 5, ob 14.30 se izklopi", 14.40
stopim v hišo in malo že diši po hrani
Ko se enkrat navadiš na ta sistem, najraje niti v restavracijah kjer kuhajo na plin več nebi jedel