JA fritz ampak ne električnega grelnika imet ker povzroča sevanje in zato nikol ne boš imel otrok...
Ma daj no pa kake flancate. Me je uporabnik spomnil na prigodo iz vojske, bil je čas ko se je razporejalo kam bo kdo šel v prekomando in tako en tipček (bodoči advokat) dobi komando na ljubljanski vrh na radar, tip se je na fertik skregal in pritožbe pisal da on tja ne bo šel ker je sevanje in mu bo scvrlo spermije in ne bo mogel imet otrok in še zarad sevanja bo spaček postal in take... Jaz sem se prostovoljno javil zato ker je bilo tam zagotovljeno da je vsak drugi vikend frej in to še podaljšan vikend. No potem pa pride en stric z nekimi napravami da izmeri sevanje in tako sem ravno jaz imel čast da sem ga spremljal in pomagal. In dejansko okoli antene je nevarno, zato tam tudi ni trave ker jo "požge" ampak tam kjer smo se pa mi nahajali in kjer je bilo gibanje mogoče, še posebaj pa v stavbi kjer smo spali in ostale stvari počeli"karavli" je bilo pa sevanja veliko manj kot v Ljubljani. Tako da se je tist tipček ubistvu sam sebe zafrknil in ubijal svoje spermije ker je ostal v Ljubljani...
Ma dajte no sevanje indukcije j ravno tliko nevarno kot mobitel, moraš vedeti da imaš mobitel zraven možganov od elektromagneta v indukciji si pa oddaljen vsaj 20cm. Pa če bi bilo res tako grozno nevarno verjamem da tega niti ne bi prodajali ampak je pa tolko nevarno da ne morejo dokazati, isto kot mobitel.