že lani je hudo nihal
In kdo je bil lani trener? Kje je vzrok, kje pa posledica?
Disclaimer - če je videti, da zagovarjam Zajca je to zato, ker sem mnenja, da je v vseh dejavnostih za težave običajno krivo vodstvo ne pa šljakari (pa čeprav so v našem primeru šljakari medijsko najbolj izpostavljeni)
Vi toti Stajerci imate dobro perspektivo, ko gledate bolj iz obrobja, od daleč.... Vam je kar za verjet.Problem je Zajc 99%, trener pa 1%.
Danes je že solzno.
Vi toti Stajerci imate dobro perspektivo, ko gledate bolj iz obrobja, od daleč.... Vam je kar za verjet.
Snečko, dej pejt ti kar nazaj v penzijo.
Ja pa Zajc je ,99% kriv za slabe rezultate ostalih v reprezentanci.Problem je Zajc 99%, trener pa 1%.
Danes je že solzno.
Ja prav, da je fant povedal. Ker drugače bi fural isto naprej in rezultati so vidni.
Da so ga izključili zaradi tega je pa podla, če ne znajo kritike sprejet je zame to diktatura.
sam sebe je pošolal z mizernim nastopom.in jokomDober je mali Bertoncelja pošolal...
sam sebe je pošolal z mizernim nastopom.in jokom
Če sem prav razumel, Zajca starejšega moti to, da vodstvo favorizira gorenjske klube in ne štajerske.
Kaj je res ne vem, Lanišek očitno zna narediti solidne skoke tudi v Planici.
O Grosu pa imam slabo mnenje. Pa ne zaradi informacij iz medijev ampak zaradi "babacula"informacij ki so na žalost tragične. In ne vem zakaj jim verjamem. Zato ker je nekdo zapustil mlado družino? Zato ker sem ga prej nekaj let poznal? Kaj pa vem ...
To bi znali povedati tisti ki poznajo Grosa.
Zelo težko si predstavljam, da bi Slovenija imela več skakalnih klubov z odličnimi pogoji.Jp, to je bistvo problema, predvsem o financah govorimo. In ima prav. Situacija je tako slaba, da mladi skakalci živijo v dijaških domovih, ker so pogoji v Triglavu precej boljši od drugih klubov.