ne upam, ker ne znamTko ti, kot dr. Stare komot natakneta dilce pa gasa.
Šnecko upaš?
Haha a to je vse kar premoreš? Od trola tvojega kalibra bi pričakoval kaj boljšega ne pa foro z gatami, ki je na nivoju varovancev predšolske vzgoje.Ker sem videl tvojo fotko v gatah.
In kaj zdaj če sem naredil premor in se vrnil te peče?
Se jaz vtikam v tvoj debilni avatar in fotko? menda ja nisi Požar
Požar ma tak nivo, kaj zdaj, nisi požar? kaj ti mora dogajat da imaš njega za avatarHaha a to je vse kar premoreš? Od trola tvojega kalibra bi pričakoval kaj boljšega ne pa foro z gatami, ki je na nivoju varovancev predšolske vzgoje.
Mene nič ne peče, sem samo hotel na tvojem primeru, ki ti je verjetno najbolj razumljiv predstavit da razen davkov in smrti nič ni zasigurno. Tako kot konec Timijeve kariere ali tvoja neprisotnost na Alterju.
Timi zajc je en navaden zafnan fantek in njegov oče zraven, ki navija bolj, kot kakšen nogometaš v 9. ligi.nogometa.
Ni čudno že od začetka je bil antipatičen, saj ga je oče nosil po rokah, kot angelčka. Tako se potem naredi, ko pade na realna tla. Začne jokcati po socialnih omrežjih.
Naj, kar lepo pospravi in zaključi kariero!
Ja in? saj to vemo in ponavljaš že napisanoTrenutno so ga vrgli samo iz SPja, ne pa tudi iz reprezentance. Sneči, pomaga bralno razumevanje.
Jap. V bistvu Timi ni povedal nič posebnega in nič neresničnega.Potem pa pojdi ti skakat...
Je dejstvo, da gre od prihoda Bertonclja lepo počasi vse navzdol. V časih Janusa smo se spraševali, koliko naših bo na stopničkah, sedaj pa orgazmiranje če je eden med 15... Žalostno...
pa saj sem mulca poslušal,ne ve, zakaj ne gre...Potem pa pojdi ti skakat...
Je dejstvo, da gre od prihoda Bertonclja lepo počasi vse navzdol. V časih Janusa smo se spraševali, koliko naših bo na stopničkah, sedaj pa orgazmiranje če je eden med 15... Žalostno...
mislim da tip živi v lj... ti kar mej, je pa malo čudno... men to ni foraKaj se pa ti tolk pališ na Požarja? Saj a nista vidva soseda al nekaj takega? Saj če je tolk moteče lahko tud odstranim avatar.
Drugače je pa ostal še iz časov suxa, ko me je nekdo obtožil da sem Požar, pa sem iz fore dal potem njegovo sliko za avatar, pa je ostala.
Nebi vedu, vem samo da se imavMariborčana.mislim da tip živi v lj... ti kar mej, je pa malo čudno... men to ni fora
Ja, sicer je iz MBja, poznam neke sorodnike njegove.Nebi vedu, vem samo da se imavMariborčana.
Men pa ni fora da se dam izbrisat, potem pa se vrnem kot izbrisan uporabnik #488. Jeb.i ga vsakemu svoje.