Planet Golob

Steve

Guru
13. avg 2007
10.464
2.630
113
Ne spremljam kaj veliko domače politike, ampak nekaj pa mi je padlo v oči: kot pri vsakih volitvah, so nam tudi tokrat servirali svež (levi) obraz, ki ponavadi tudi zmaga. Zdaj pa ima Preblič nikakvo podporo. Kje se je zalomilo?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
21.451
13.153
113
kod Džej-Zija
Prebilič ni nov obraz. Na levi se niso odločili, da bi ga na polno porinili v ospredje, kot so Goloba. Še vedno je Golob zanje zanesljiva opcija, čeprav se pričakuje slabši rezultat kot na prejšnjih volitvah. Prebilič je poskusil na svojo roko igrati koordinatorja in klavrno propadel.

delter333

Guru
21. maj 2010
2.248
2.026
113
Notranjska
Ne spremljam kaj veliko domače politike, ampak nekaj pa mi je padlo v oči: kot pri vsakih volitvah, so nam tudi tokrat servirali svež (levi) obraz, ki ponavadi tudi zmaga. Zdaj pa ima Preblič nikakvo podporo. Kje se je zalomilo?
Prebeliča so servirali, da pobere razočarane volilce SD, Levice in Svobode in da ne migrirajo k Logarju ali bog ne daj NSi.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.464
2.630
113
To se mi sliši kot dobra razlaga.

sem si zdaj malo pogledal podatke tukaj: https://ninamedia.si/arhivi/category/vox

Dobra novica: ptičja kuga bo v opoziciji in rdeči zvezdi kaže na izpad iz parlamenta
Slaba novica: spet bomo gledali čelavega 4 leta na prestolu

Ampak pod črto je to dobro.... konec slepemu sledenju ekonomskemu samomoru pod diktatom bruslja in konec lgbthlkji++ indoktrinacije

Glede na to, da se je že formiral desni blok mađarska+češka+slovaška, ki ne sledi slepo vsaki neumnosti iz bruslja, predvidevam da se bomo mi temu priključili

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.548
18.082
113
hmm... Če ninamedia nakazuje na zmago janše, imho to ne pomeni nič drugega kot izvajanje manevra za aktivacijo čimvečjega števila volilcev, ki bodo oddali svoj glas neJanši.

• Všeč mi je
Reactions: kajpace in mosseero

Schime

Guru
22. nov 2008
2.147
936
113
Mi rabimo v parlamentu, da se glede resnih stvari (davki, zravstvo, šolstvo, itd) doseže nek splošni konsenz vseh strank.
Te teme morajo biti večinsko usklajene ne pa predmet nekih samostojnih akcij enega pola, ki je trenutno na oblasti.
Potem pa vsak, ki pride na oblast po svoje nekaj muti.
Vem, da so to pobožne želje pri divjakih, ki jih imamo trenutno na oblasti ali v opoziciji. Ampak dokler se to ne zgodi bomo stagnirali ali pa nazadovali.
Za druge stvari mi je vseeno in se naj drkajo med sabo, če nimajo kaj bol pametnega za početi.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.464
2.630
113
Ni janša sinonim tega, da se nagiba vedno tja, kamor veter piha? In veter trenutno piha zelo stran od bruslja.
Poglej samo njegovo pot. V skoraj 40 letih iz komunista v desnico, potem pa v skrajno desnico. To sem zasledil, da so mu zdaj dali novo etiketo. Ker kot vemo, za te izrodke je vse, kar ni po njihovo...skrajno desno

Steve

Guru
13. avg 2007
10.464
2.630
113
Mi rabimo v parlamentu, da se glede resnih stvari (davki, zravstvo, šolstvo, itd) doseže nek splošni konsenz vseh strank.
Te teme morajo biti večinsko usklajene ne pa predmet nekih samostojnih akcij enega pola, ki je trenutno na oblasti.
Potem pa vsak, ki pride na oblast po svoje nekaj muti.
Vem, da so to pobožne želje pri divjakih, ki jih imamo trenutno na oblasti ali v opoziciji. Ampak dokler se to ne zgodi bomo stagnirali ali pa nazadovali.
Za druge stvari mi je vseeno in se naj drkajo med sabo, če nimajo kaj bol pametnega za početi.

Žal se vsepovsod dogaja točno nasprotje temu. Radikalizacija na svoji strani. Najlepša primera sta usa in francija. Pri nas še ni tako hudo