Vojna v Ukrajini 2

corsol

Guru
11. mar 2010
3.764
1.396
113

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.427
-7.018
113

Kakšen šok, da je klavec že ves čas prepričan, da Ukrajina nima smisla in da bi morala pod Rusijo. Pa seveda še vse ostalo.

Čakam, kakšne kretenizme bo tokrat putoljubec privlekel iz riti.
Res kakšen šok. Nas pa skoraj 4 leta prepričijete, da je Putin rekel, da ne bo napadel, potem pa je nek dan z levo nogo vstal in dal ukaz za napad.
Sicer je pa svetovalec Zelenskega že l. 2018 povedal, da je 99,9% verjetno, da bo Putin napadel, če bo Ukrajina silila v Nato. Pa je vseeno silila v Nato, Nato pa v Ukrajino, čeprav so rekli, da se ne bodo širili an inch toward east.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: motofrik in damirj

Garfildd

Guru
24. jul 2007
7.066
5.801
113
Rusija, dežela miru, oni si želijo samo mir, ruski mir!

1767087808157.png

Vrednote ki jih zagovarjajo naši Vatniki!

• Ljubezen
Reactions: Kamele0N

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.427
-7.018
113
A ni rekel? Zdaj ne razumem, to kar Putin reče, nič ne velja in ni pomembno? Ampak pomembno pa je in velja kar je rekla Nulland? :D kdo vas razume, res :D
Ne vem, vprašaj tiste, ki trdijo, da je rekel - pa kakšen link izjave naj še prilimajo zraven.
Khmm, mossero zgoraj pravi, da je rekel da bo napadel že l. 2001. Kolikor sm pa js seznanjen, je pa rekel, da ne bo napadel, če se Ukrajina odpove Natu.
Kdo je pa že rekel, da se Nato ne bo širil an inch toward east?

damirj

Guru
9. maj 2012
5.991
2.781
113
Ne vem, vprašaj tiste, ki trdijo, da je rekel - pa kakšen link izjave naj še prilimajo zraven.
Khmm, mossero zgoraj pravi, da je rekel da bo napadel že l. 2001. Kolikor sm pa js seznanjen, je pa rekel, da ne bo napadel, če se Ukrajina odpove Natu.
Kdo je pa že rekel, da se Nato ne bo širil an inch toward east?

Jst ne sežem tako visoko, da bi Putina vprašal. To dej ti, ko si glih na vezi z njim :D

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.427
-7.018
113
Jst ne sežem tako visoko, da bi Putina vprašal. To dej ti, ko si glih na vezi z njim :D
Ja saj sem ga vprašal. Rekel je, da ne bo napadel Ukrajine, če se Nato odpove Ukrajini oz. Ukrajina Natu.
Ampak pol trditve se v vaših mantrah pogosto zgubi.

Kdo je pa že rekel, da se Nato ne bo širil niti inch proti vzhodu?

damirj

Guru
9. maj 2012
5.991
2.781
113
Ja saj sem ga vprašal. Rekel je, da ne bo napadel Ukrajine, če se Nato odpove Ukrajini oz. Ukrajina Natu.
Ampak pol trditve se v vaših mantrah pogosto zgubi.

Kdo je pa že rekel, da se Nato ne bo širil niti inch proti vzhodu?
No in Ukrajina je celo nastavila ustavno, da bo nevtralna in ne bo v NATO, in tudi je bilo tako, vse dokler Rusija ni napadla Ukrajine 2014. Če Rusija lahko požre svojo besedo, potem menda ja lahko tudi Ukrajina, ali pač? Kaj praviš? In če si že tako pikolovski, države silijo v NATO in ne obratno. Razlog je tudi že zgoraj omenjen.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N