Dobimo, tovariš, dobimo.Ima moj glas, dobim pekarno.
Dobimo, tovariš, dobimo.Ima moj glas, dobim pekarno.
Ne, ne, ker za vas je komuništa zame pa komusve.Dobimo, tovariš, dobimo.
Vrana vrani ne izkljuje oči, cigan ciganu štango gor drži.Novinar Guardiana se je v svojem prispevku o Šutarjevem zakonu skliceval tudi na izjave podpredsednika Romske fundacije za Evropo Mensurja Halitija,
A da bi drva pripeljala tvojo prikolico na 5t romskem prijatelju za poletje pa ne bi šlo?A to, da bi romi upoštevali zakone in kaj takega ne bi bilo potrebno pa ne bi šlo?
In to komentiram kot nekdo, ki je v zadnjih dveh tednih prijatelju romu odpeljal dve 5T prikolici drv za zimo.
Potem pa odgovori, saj si iz foha.A si smesen
Vprasanje za idiotologe
Rabiš še začetne in končne koordinate?Jaz sem razumel da je Dani frendu ciganu spizdil dve prikolici drv. Ali?
daj jih par teh označi da bodo videli pa lahko razložli nam.Tole mora biti vse skupaj en velik nesporazum saj sem tu na Alterju mnogokrat bral pojasnila kako komunistov in komunizma/socializma v bistvu sploh ni več nikjer in da je to samo še v glavah nekaterih, strah pred to družbi nevarno ureditvijo pa je povsem odveč, pač posledica strašenja Janše in ostalih opranoglavcev, ki jim komunisti skačejo od vsepovsod.![]()
Sem gledal in Keber je imel res par nenavadnih izjav za nekoga, ki naj bi zakon pomagal napisati. Da je njegov znanec naredil samomor, ker ni prišel na vrsto za menjavo kolka, pa je močan protiargument za trenutno verzijo zakona o evtanaziji.Zato glasujte PROTI, ker levičarjem ni za verjeti. Pa še nekaj, kako lahko Golob govori tako z lahkoto o tem kakšne "probleme" naj bi imeli otroci so starši

Na koncu se bo izkazalo, da je v ozadju res Pribčev argument o šparanju. Naj se folk pobije, da bojo krajše čakalne vrste. 
Tudi pri pokojninah bi kar nekaj privarčevali. Verjetno je vse vzeto v končni "račun".Prej bi rekel, da Ihan kot legalist ne želi nasprotovati evtanaziji v splošnem, ker je bila na referendumu izglasovana. Zdravniki ga pa v splošnem nočejo, z nekaj res redkimi izjemami. Poleg tega je navedel kup stvari, ki so v zakonu zgrešene, kot je redukcija samomora na še eno standardno postavko. Zjutraj grem na ultrazvok ledvice, popoldne pa en samomor prosim. Torej če se že gremo evtanazijo, bi jo morali uvajati ekstra počasi, previdno in premišljeno. Mi gremo pa all-in, naredimo jo dostopno vsem, kot halo pico. S čimer na široko odpiramo vrata zlorabam.
Dober primer je recimo Kebrov znanec, ki je naredil samomor, ker ni prišel na vrsto za menjavo kolka. Se je res vsem že zmešalo? Pa to ne more biti faking razlog za medicinsko asistiran samomor. Raje jebeno uredite razmere v zdravstvu, ne da silite folk v samomore.Na koncu se bo izkazalo, da je v ozadju res Pribčev argument o šparanju. Naj se folk pobije, da bojo krajše čakalne vrste.
![]()