Planet Golob

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.347
7.482
113
Morda bi bilo bolje, da bi dejstva upošteval in ne tvojo vero. :evil:
In ja, verjamem, da je morda v tvoji šoli tako, ni pa treba na podlagi tvoje vere posploševati na ostale šole.
Ker v večini šol je kar je… dobiti nekatere učitelje.
Ja na splošno se učitelje išče ja... Ampak ker je moja žena zaposlena v šoli, otroci pa hodijo v čisto drugo šolo, pa menda ja vem kaj se kje dogaja. Ne izključujem da je vsepovsod tako, ampak v teh primerih je. In če se ne motim, si se obregnil na učiteljico mojih otrok. Kar pa mi 100% ne moreš oporekat. In lahko samo jaz tebi vrnem nazaj, da ne rabiš upoštevat svoje vere.

• Haha
Reactions: jest5

erikson

Guru
25. avg 2007
24.174
7.831
113
Na anketi izvedeni pred kongresom stranke Vladimirja Prebiliča sta se na priklic nanj spomnila le 2 od 700-tih anketirancev. Ob naštevanju imen pa se podpora bistveno popravi, dodatne glasove dobi tudi Anže Logar.

sad

Guru
24. avg 2007
22.549
11.327
113
Ja na splošno se učitelje išče ja... Ampak ker je moja žena zaposlena v šoli, otroci pa hodijo v čisto drugo šolo, pa menda ja vem kaj se kje dogaja. Ne izključujem da je vsepovsod tako, ampak v teh primerih je. In če se ne motim, si se obregnil na učiteljico mojih otrok. Kar pa mi 100% ne moreš oporekat. In lahko samo jaz tebi vrnem nazaj, da ne rabiš upoštevat svoje vere.
Huh?:sprasujemse:

In ja, verjamem, da je morda v tvoji šoli tako, ni pa treba na podlagi tvoje vere posploševati na ostale šole.
Ker v večini šol je kar je… dobiti nekatere učitelje.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.666
8.068
113
Pri McDacu se ocitno to ze v soli ucijo... Kako biti zjamran pesimist. Ker matr vola, ce neko učiteljico zdele skrbi odpoved na neki šoli, potem ne vem kaj naj recem:
- ucitelje iscejo povsod, prav dalec za drugo sluzbo ni treba it
- ampak ona je mentalno še dlje od tu, ker vztraja v tem toksicnem okolju dveh taborov in se ga oklepa.
- to razlaga otrokom.

V katerem kurikulumu je tale v usodo vdana zjamrana pasivnost?

So bili cajti, ko se je folk za sluzbo bal. Ampak danes so kontracajti in ce se v tem okolju ne zna obrniti, ne vem, kako sploh zjutraj sama vstane.

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.267
10.489
113
Pri McDacu se ocitno to ze v soli ucijo... Kako biti zjamran pesimist. Ker matr vola, ce neko učiteljico zdele skrbi odpoved na neki šoli, potem ne vem kaj naj recem:
- ampak ona je mentalno še dlje od tu, ker vztraja v tem toksicnem okolju dveh taborov in se ga oklepa.
- to razlaga otrokom.

So bili cajti, ko se je folk za sluzbo bal. Ampak danes so kontracajti in ce se v tem okolju ne zna obrniti, ne vem, kako sploh zjutraj sama vstane.
Ja, na žalost naš Daco ne more mimo jamranja in s tem zafrkne še dober pojnt ki ga je imel, in sicer, da tile ne vedo kaj delajo, ker take spremembe se uvaja z novim šolskim letom in ne sredi leta.

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.666
8.068
113
Ne vem, to naj učitelji povedo, ali je dobra sprememba ali ne. Definitivno ni za sredi leta, ampak če vsako leto 2x bombo ne vržejo na neko stroko, potem niso srečni...

Meni osebno je pa drugače faljeno že desetletja. Enostavno zadevo, kot je šola, ki naj nauči otroke osnove tipa branja, pisanja, računanja in malenkost naokoli, za kar dobijo ocene, da vedo kje so, smo prišli na ocenjevanje glasbe in likovne in telovadbe, kjer ni važen izdelek, ampak trud. Težo imajo ti predmeti enako. Tu se je vse začelo nizbrdo. Zdaj bomo ta trud prenesli še na slovenščino in matematiko in ne sme biti pisno, ker tam je boj objektivno, pa truda ni videti. "I life from Kranj" s trpečimi očmi naglas pred tablo pa lahko dobi malo višjo oceno. krucefiks, naj uvedejo predmet "trud", če ga tako zelo želijo ocenjevati, lahko tudi z oceno. Samo šanso naj imajo otroci, da se lahko česa naučijo pri ostalih predmetih, ki jim znajo v življenju še kaj prav priti...

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.323
-988
63
- to razlaga otrokom.

Džabe tebi jabe silne škole. Pa kako, se marsikdo boji za službo! Ne predstavljam si učiteljice par let pred penzijo, da bi želela menjat službo, pa še bi ti lahko našteval, samo če ti hlače doma nosiš je vse skupaj džabe jabe. Uboga tvoja prva dama.

sad

Guru
24. avg 2007
22.549
11.327
113
Ja, na žalost naš Daco ne more mimo jamranja in s tem zafrkne še dober pojnt ki ga je imel, in sicer, da tile ne vedo kaj delajo, ker take spremembe se uvaja z novim šolskim letom in ne sredi leta.
Ejga, te pa ja veš, kak to gre.
Sedaj, ko bodo uspešni :fredi: dobili nagrado v višini božičnice, naj pa še kaj naredijo za to. :valjamse:

Mislim, s tem tempom neumnosti, bo čez teh nekaj mesecev, ko bodo volitve, še Svobodnjak obkrožil Janšo.:evil:

Svobodnjak: daj razloži, nam neukim volilcem, kak je ta sprememba sredi šolskega leta, top? Hvala.

• Wow
Reactions: nacek

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.347
7.482
113
- to razlaga otrokom.

Očitno jo še nekaj drži na tej šoli. Ker je načeloma fer do otrok, se s tem ne obremenjujem in je (kot ti) ne mislim kritizirat oziroma česarkoli obdolževat.

• Haha
Reactions: jest5

dask

Majstr
21. sep 2023
757
898
93
Pa kdo bo sploh še iskal službo v šolstvu pri takih nebulozah? Če te ne jebe ravnatelj, te blesavi starši, če te ne oni, te pa kar direkt z ministrstva s takimi idiotizmi. Za isto plačo lahko precej manj stresno delaš.
Pa tisti, ki se boste zdaj usul, kako je učiteljem fajn, zakaj po vašem mnenju jih pa manjka potem?

• Všeč mi je
Reactions: kajn in MrDaco