Za nas je bolj kot tale euronjuz tabelca pomembno to, kar pravijo na GZS:Tule je razlika v obremenjenosti.
![]()
Personal average tax rates in Europe: Increases and cuts in 2024
The tax burden on workers, composed of income tax and social security contributions, varies widely across Europe. In 2024, this burden changed significantly in some countries, with notable rises and falls.www.euronews.com
Če bi razumel prebrano, bi razumel , da sem delal v slovenski podružnici, kjer tega ni bilo.
Jaz bi tako rekel. Pravi dedc bo imel kontraargument, se bo soočil z napadalcem ali problemom. Toliko lažje če gre za verbalni konflikt. Pizde pa hodijo na sodišča jokat. Velja za eno in drugo politično opcijo, da mi nebi kdo primerov iz katerekoli strani na dan vlekel.
uf ženska je strupena, ta bo znala še kaj zrihtat v sodstvu... kapo dol ženskiTožilka Mateja Gončin v intervjuju ostro nad Goloba.
»Sem izurjena za to, da opazujem in zaznavam nepravilnosti in sem dolžna po zakonu, da reagiram, če pride do mene glas o kaznivem dejanju. Kako bom jaz v razpravni dvorani zastopala obtožnice, zunaj razpravne dvorane pa zamižala, če se kaj podobnega zgodi. Tako, da sem odreagirala in ni mi za trenutek žal. Še enkrat bi naredila popolnoma enako,« je dejala.
Gončin je v intervjuju je še povedala, da je razočarana nad to vlado, ker je tako neaktivna.
»Predsednik vlade mora skrbeti za to, kakšno policijo ima. Policija je eden glavnih stebrov države in če ta ne funkcionira tako kot bi morala, potem nimamo pravne države. Če reče, da se ne bo ukvarjal s policijo, ker vodi proti njemu neki postopek, je to otročje. Kako lahko pričakuješ takšno izjavo od predsednika vlade,« je dejala in dodala, da je pričakovala, da se bo nekaj zgodilo, pa se ni.