Planet Golob

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.045
10.324
113
Jap, imaš spomin zlate ribice in bralno razumevanje na stopnji predšolskega otroka. Takrat ti je bilo večkrat razloženo, ampak ti še danes tupiš svojo verzijo, ker si pač norček brez primere.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: jest5 in Kamele0N

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.963
2.426
113
''Direktor Kontrole zračnega prometa Slovenije Rok Marolt je pojasnil, da kontrolorji v povprečju prihajajo na delo 15-krat na mesec in delajo po osem ur. Na vsaki dve delovni uri imajo eno uro počitka. Zaposleni so upravičeni do beneficiranega delovnega staža, njihova plača pa v povprečju znaša več kot deset tisoč evrov bruto.
Po tem sistemu bi kontrolor po treh letih dela pridobil pravico do sedemdnevnega programiranega dopusta, na primer v termah, po petih letih pa bi mu postopoma dodali neprogramirani dopust. Po 15 letih zaposlitve bi pridobil enake pravice, kot jih ima danes, torej sedemdnevni programirani dopust v termah in osem dodatnih dni prostega časa.''

• Všeč mi je
Reactions: erikson

B81

22. jul 2007
39.081
11.955
113
Tule je razlika v obremenjenosti.

Če bi razumel prebrano, bi razumel , da sem delal v slovenski podružnici, kjer tega ni bilo.
Za nas je bolj kot tale euronjuz tabelca pomembno to, kar pravijo na GZS:

Pa tu še ni blo tega DDOja, ki je danes.

erikson

Guru
25. avg 2007
23.984
7.628
113
Politiki se bodo medsebojno tožili. Če bodo sodišča delala enako hitro kot za ostale primere, bodo tožbe na vrsti nekje leta 2029.

mistique

Guru
16. jun 2009
15.117
2.652
113
Emona / Carnium
Koliko tožb je izgubil današnji slavljenec?:fredi: Ne vem, a Duce je tudi tožbe vlagal?:zavijazocmi: Mahniču stiska amygdalo al' pa prpo (eno in isto) :evil:

Tudi čudežni deček Snežko Bijelić DDOS-a slovenska sodišča, pa se Mahnič ne pritožuje...baje je demokracija biti tožen in se braniti (čeprav si nedolžen). Morda celo vrhunec demokracije.

Tok enga joka, res...

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.184
7.323
113
Jaz bi tako rekel. Pravi dedc bo imel kontraargument, se bo soočil z napadalcem ali problemom. Toliko lažje če gre za verbalni konflikt. Pizde pa hodijo na sodišča jokat. Velja za eno in drugo politično opcijo, da mi nebi kdo primerov iz katerekoli strani na dan vlekel.

• Všeč mi je
Reactions: Daniel