Planet Golob

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.031
5.150
113
[

Kamele0N -tudi z najboljšo voljo ne morem ugotoviti, kaj si želel povedati s svojim, lahko rečem konfuznim prispevkom, tako, da ti ne morem podati smiselnega odgovora.

Alex

Poenostavljeno....ker očitno nisi na nivoju....

Kdaj boste v Kranju -kjer ste imeli predavanje o varnosti- le to tudi zagotovili? Trenutno ko se sprehodiš čez center ne obstaja načelo " vsi drugačni vsi enakopravni" ampak vaš tovariš Rakovec priviligira državljane kosove...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.541
11.579
113
kod Džej-Zija
PR kampanja na siolu se nadaljuje:

• Wow
  • Všeč mi je
Reactions: Matey in Gatto

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.621
9.967
113
kalbo-ker nisi ravno točno povedal, o kateri "Tinci" je govora, lahko domnevam, da misliš na sosedovo Tinco, ki ti verjetno olepšuje dneve in zraven na žalost krati spanec. Torej, če hočeš izvedeti, kaj meni o tej zadevi bo najbolje, da vprašaš njo, tukaj ti jaz in celotno GS res ne moremo pomagati.

erikson-kaj je Golob menil v intervjuju pred kakšnim letom, tudi pod razno ni bila tema današnje okrogle mize.

Kamele0N -tudi z najboljšo voljo ne morem ugotoviti, kaj si želel povedati s svojim, lahko rečem konfuznim prispevkom, tako, da ti ne morem podati smiselnega odgovora.

Alex
Veš ti prekleto dobro kero Tinco mislim.

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.985
2.537
113
Pa ena priredba

uspehi slovenije.png

Drugovi i drugarice!
U početku bi nebo i zemlja i tama nad bezdanom

I bi noć, i drugi dan

Neka bude svjetlo!
I bi svjetlo!
I Bog sebi stvori pticu rugalicu

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in ferdo

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.008
7.655
113

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.985
2.537
113
toliko o napadu na Vrečkovo.

Glede pokojnin - 30.965/12=2 580 €/mesec. Kdo le?

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.991
4.073
113
Ljubljana
hmpg.net
"ker ga je podedoval po očetu" "obstaja še daljši seznam tistih, ki so jih podedovali." - tole je po starem zakonu, ki sedaj še vedno velja. Po novem dedovanj ne bi bilo več.
In vsi, o katerih piše, so dobili te dodatke zaradi ministrove odločitve, ne zaradi izpolnjevanja kriterijev.

In v ZAKONu O REFERENDUMU IN O LJUDSKI INICIATIVI piše takole:
25. člen
Eno leto po razglasitvi odločitve na referendumu državni zbor ne sme sprejeti zakona, ki bi bil vsebinsko v nasprotju z odločitvijo volivcev.

Ker je bilo vprašanje jasno in skladno s 16 členom istega zakona : "Ali ste za to, da se uveljavi zakon … (navesti naslov zakona), ki ga je sprejel državni zbor na seji dne …?" bo težko menjati obstoječi ("titov") zakon :)

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.872
4.304
113
Ker je bilo vprašanje jasno in skladno s 16 členom istega zakona : "Ali ste za to, da se uveljavi zakon … (navesti naslov zakona), ki ga je sprejel državni zbor na seji dne …?" bo težko menjati obstoječi ("titov") zakon :)
Dobro veš, da pišeš bedarije. Zakaj?

Zakaj bi bilo težko menjat "zakon x" z "zakonom z" če je referendum zavrnil zakon "zakon y" ?

• Všeč mi je
Reactions: koliko

Kamele0N

23. jul 2008
43.031
5.150
113
  • Všeč mi je
Reactions: brane_new

Kamele0N

23. jul 2008
43.031
5.150
113
Poglej priponko 99112

Okrogla miza v Kranju o varnosti je zelo uspela, oba ministra sta konstruktivno odgovarjala na podana vprašanja. Hvala vsem udeležencem iz Kranja, posebej LO KRanj in obema poslankama.

Če ima kdo kakšno resno vprašanje, se bom potrudil odgovoriti.

LP Alex

Kje je sedaj tvoj trud glede odgovorov?

Tole tudi spada pod bodočo varnost... država in vera sta ločeni...za zdaj?

koliko

Guru
21. avg 2007
4.559
2.694
113
SV SLO
VRHUNSKO. Kake kvasi ta koalicija..... Kakšne neumnosti govori Golob po 3 letih vladanja...... Govorijo samo, da govorijo in popolnoma nič ne povejo....

• Haha
Reactions: Gatto

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.220
-604
63
VRHUNSKO. Kake kvasi ta koalicija..... Kakšne neumnosti govori Golob po 3 letih vladanja...... Govorijo samo, da govorijo in popolnoma nič ne povejo....
Kake neumnosti???, samo ti jih ne razumeš. Morda ti Levuharji tu na forumu lahko malo razložijo. Oni jih razumejo 107%.
Ti sploh ne veš kako lepo nam gre. V bistvu boljše sploh ni mogoče, razen će se holobek drugaće odloći.

• Haha
Reactions: Gatto