Planet Golob

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.675
6.875
113
Berta je torej cenejša za en eur za celo šteko 24 piv, ob predpostavki, da kupiš v soboto na 25% popusta celo gajbo. Se ne splača gor rinit, če imaš merkator kartico. Bomo videli kako bo ob dvigu trošarin. Zna bit da bo Berta izkoristla to in tudi ona dvignila ceno.
Sam sem bil aprila slučajno mimo in sem nabavil nekaj zaloge, ampak niti ne uniona ipd. Paulaner in Corona sta bila favorita takrat.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.619
16.964
113
sarkazem detektor ji je crknil.
Da ti sarkazem detektor crkne, ga moraš imeti, da pa imaš sarkazem detektor - torej da razbereš (in razumeš) sarkazem - pa je potrebno imeti nekaj inteligence in posledično je lažje razumljivo zakaj UKZ dojema ta zapis tako kot ga. :fredi:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.619
16.964
113
Mi lahko kdo pojasni zakaj potrebuja vlada referendume, če pa ima večino v parlamentu?

Morda zato, ker upajo na potrditev (oz. potrditve v primeru več referendumskih vprašanj) s strani ljudi na podlagi česar bi lahko kasneje v primeru kakšnih težav zaradi slabo spisanih zakonov oz. slabo izvedenih reform prevalili odgovornost s sebe na volilce češ "saj ste (tudi) vi tako hoteli in to ste nam še izrecno potrdili".

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: erikson in Gatto

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.217
741
113
tu in tam
Kaj ji je mar kdaj delal?

Gatto pa tako lajka bedarije, kot bi bil Svobodnjak. Wait … :eek:

… saj je. :cheer:
Lajkam, ker mi nekatere stvari odgovarjajo (se strinjam, včasih so tudi malo bedaste, pa kaj hočemo),ali pa tudi ne- pa tudi zato, ker, če bi zmeraj napisal moje mnenje ali stališče, bi me hitro kakšen hitroprsti banal, zato je tako bolj varno...svobodnjak gor ali dol.:fredi:

• Haha
Reactions: mosseero in Matey