Kolko pride Union v merkatorju sedaj?Isto kot v dragem Mercatorju/Šparu/Tušu z -25% bonom. Ampak trije platoji na teden so vam verjetno premalo.![]()
sarkazem detektor ji je crknil.Ni dojela?
Od 1,05 do 1,27, odvisno od pakunge:Kolko pride Union v merkatorju sedaj?
Bemti tale alkoholizem je pa dragOd 1,05 do 1,27, odvisno od pakunge:
Kaj ji je mar kdaj delal?sarkazem detektor ji je crknil.
Ona pravi, "kar je res je res, ne se zajebavat z mano, bom ti vzela besedo!"Ni dojela?
Da ti sarkazem detektor crkne, ga moraš imeti, da pa imaš sarkazem detektor - torej da razbereš (in razumeš) sarkazem - pa je potrebno imeti nekaj inteligence in posledično je lažje razumljivo zakaj UKZ dojema ta zapis tako kot ga.sarkazem detektor ji je crknil.
Morda zato, ker upajo na potrditev (oz. potrditve v primeru več referendumskih vprašanj) s strani ljudi na podlagi česar bi lahko kasneje v primeru kakšnih težav zaradi slabo spisanih zakonov oz. slabo izvedenih reform prevalili odgovornost s sebe na volilce češ "saj ste (tudi) vi tako hoteli in to ste nam še izrecno potrdili".Mi lahko kdo pojasni zakaj potrebuja vlada referendume, če pa ima večino v parlamentu?
![]()
Svoboda ne izključuje trojnega referenduma, tarča naj bi bila tudi pokojninska reforma
Nekateri naši sogovorniki iz Svobode za jesen neuradno napovedujejo kar trojni referendum.n1info.si
Lajkam, ker mi nekatere stvari odgovarjajo (se strinjam, včasih so tudi malo bedaste, pa kaj hočemo),ali pa tudi ne- pa tudi zato, ker, če bi zmeraj napisal moje mnenje ali stališče, bi me hitro kakšen hitroprsti banal, zato je tako bolj varno...svobodnjak gor ali dol.Kaj ji je mar kdaj delal?
Gatto pa tako lajka bedarije, kot bi bil Svobodnjak. Wait …
… saj je.![]()
kje si nabavljalJaz sem že pri dveh rumih v Italiji not prinesel gorivo pri treh pa eno flašo zastonj. Pivo 50 centov ceneje kot pri nas. Pauliner, če pa bi kupil naše prav tako.