Planet Golob

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.533
9.849
113
Te pa jaz nekaj drugače delam očitno.
Debel sm se vedno tak da manj ne jem
Ja, vem da tako gledaš na stvari, sej večino časa si zabaven, sam pomoje to nima direktne povezave s tvojim političnim prepričanjem, kot mislijo nekateri, tak pač si. Viš, jest sm pa v zadnjih štirih letih dal dol en pljunek manj kot 20 kil, še dobr, da se je hrana podražla, manj jem.... če verjameš, da se stradam ker je hrana draga.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.389
1.307
113
43
Ok za hrano res mogoče nisem pravi naslov ker nimam 5 članske družine . Lahko ti pa za Benz povem . Ista cena bencina je kot 2 leti nazaj . Pa večjo plačo imam kot 2 leti nazaj. Kje je problem?

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.533
9.849
113
No cena nafte je šla res dol na predkoronsko raven, plača bo mela pa kej z inflacijo, se ti ne zdi? Odkar si ti preko Mure je inflacije 25%. Maš tolk višjo plačo? In jest nimam problema, so ble rezerve in smo se prilagodil. Tisti, ki pa rezerv niso imeli so se pa prilagodili malo težje, se ti ne zdi. Tako da nakladat, da je vse isto res ni treba, čeprav gre tebi bolje.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.389
1.307
113
43
Seveda ni isto. Navaden delavec in tisti na minimalcu sta definitivno premalo plačana.
Kok je takih na Alterju?
Pa recimo ugibaj kako plačo mam

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.533
9.849
113
Na prvo vprašanje bom odgovoril, da ne vem koliko alterašev je na minimalcu. Ugibal pa glede tvoje plače tudi ne bom, ker nima nobene povezave s tem kar je mene zmotilo. Ti trdiš, da če ti prideš čez mesec, lahko vsak. Tud jest pridem čez mesec in marsikaj tudi ostane, kar pa še ne pomeni, da je vse rožnato izven mojega mehurčka.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.555
16.871
113
Pa sej tega je že nekje 5 let.... a ni?
Ni ravno tako kot piše ampak on ima itak "prav" tudi, ko/če nima (podražitve, poraba goriva, woke, ..) tako da je to itak brezveze se it okoli tega, ker tip rad trolla v pravem pomenu besede. Tega tu gor seveda ne bo nikoli priznal, na privat pa ravno toliko da ne izpostavi/poudari tega vsakič posebej. Tako da jaz tole njegovo kotaljenje buč okoli zanikanja - pardon, nezaznavanja podražitev in izjav v stilu "če lahko jaz, lahko vsak" dojemam zgolj in samo kot to - trollanje.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.589
6.790
113
Ok za hrano res mogoče nisem pravi naslov ker nimam 5 članske družine . Lahko ti pa za Benz povem . Ista cena bencina je kot 2 leti nazaj . Pa večjo plačo imam kot 2 leti nazaj. Kje je problem?
Že na bancinu si mi stopil na žulj.
1747212293136.png

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.176
765
113
tu in tam
Malo te vid peša vidim... Nafta se je pocenila za 50% (beri padla na polovico prvotne vrednosti), mi pa še kar plačujemo enako ceno. Ne znam si predstavljat kaj bo ko se bo sodček dvignil nazaj na preko 100 dolarjev.
Nič ne bo-gre za cente gor ali dol, ker so cene že določene, kot pri elektriki
malo se umirite z nabijanjem o sedanji vladi, ker ste res prozorni.

A to spet neki na pamet s hrano? Če bi vsaj malo spremljal, kaj človek napiše bi vedel, da mu hrane ne kupuje mami. Hebejo ga pa tvoji kolege taddesni ker je omenil, da se je čokolada podražila. Mal boste mogl zbirat na kaj se vsajate in debatirat na podlagi vsebine teksta in ne na podlagi avtorja. Ti si pa zadnji, ki lahko komu rečeš, da mu nekaj ni jasno, ker je tebi bore malo.

Golob je idiot, tu ni dvoma, sam da se je pa trgovcem spipalo in da so med in po koroni vse podražil x2 pa ni kriv ne Janez in ne Golob.
Model če bi šla sam čokolada gor bi reku okej, podražilo se je še 99,99 % ostalih jestvih, od čipsa do riža, testenin, moke, olja..... 1x mesečno sem pri zahodnih sosedih in tam vidm več naših targ kot italijanskih pa to v radiu 70 km stran od meje. Torej nekaj v bičevi izjavi ne drži

Kupujem tudi jaz in ja hrana se je podražila, prav tako energenti. pa še marsikaj drugega. Pod črto z x šoldmi si npr pod janezom kupil poln vozičk, danes 1/3 vozička

kajn

Guru
5. okt 2007
2.935
1.791
113
Iskajoč brata
Neposredno niso krivi za dejanja trgovcev.... so pa politi posredno krivi....
Kaj se igrajo z davki, odganjajo tuja podjetja, da se selijo v bolj primerne države... Kaj se gradi v Avstriji, Hrvaški,.... Slovaška, Češka nas prehiteva...
Naše plače so pa med najbolj obremenjene v EU, izmišljujejo se nove davke, na koncu nas naš vodja prepričuje, da imamo itak preveč denarja in premalo davkov....
Vse kar ta vlada dela je gobca kaj bo vse naredila... Koliko hiš je postavila po poplavah?
Res je dobr zastavila načrt: Da rabijo 2 mandata... tako da bodo imeli super odgovor/izgovor, ker ne bo nič narejeno... in že sedaj vemo da ne bo nič narejeno...
Kar so naredili je, da so dvignili si plačo in to za 20,30%.... v temu so pa dobri...

Eh... brezveze... samo da se lahko še naprej kregamo mi partizančki in domobrančki.... da lahko kradejo naprej in si delijo javnodenarno pogačo...

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.533
9.849
113
Model če bi šla sam čokolada gor bi reku okej, podražilo se je še 99,99 % ostalih jestvih, od čipsa do riža, testenin, moke, olja..... 1x mesečno sem pri zahodnih sosedih in tam vidm več naših targ kot italijanskih pa to v radiu 70 km stran od meje. Torej nekaj v bičevi izjavi ne drži

Kupujem tudi jaz in ja hrana se je podražila, prav tako energenti. pa še marsikaj drugega. Pod črto z x šoldmi si npr pod janezom kupil poln vozičk, danes 1/3 vozička
Model, kaj sem pa jest napisu?