Planet Golob

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.532
9.852
113
Te pa jaz nekaj drugače delam očitno.
Debel sm se vedno tak da manj ne jem
Ja, vem da tako gledaš na stvari, sej večino časa si zabaven, sam pomoje to nima direktne povezave s tvojim političnim prepričanjem, kot mislijo nekateri, tak pač si. Viš, jest sm pa v zadnjih štirih letih dal dol en pljunek manj kot 20 kil, še dobr, da se je hrana podražla, manj jem.... če verjameš, da se stradam ker je hrana draga.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.389
1.306
113
43
Ok za hrano res mogoče nisem pravi naslov ker nimam 5 članske družine . Lahko ti pa za Benz povem . Ista cena bencina je kot 2 leti nazaj . Pa večjo plačo imam kot 2 leti nazaj. Kje je problem?

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.532
9.852
113
No cena nafte je šla res dol na predkoronsko raven, plača bo mela pa kej z inflacijo, se ti ne zdi? Odkar si ti preko Mure je inflacije 25%. Maš tolk višjo plačo? In jest nimam problema, so ble rezerve in smo se prilagodil. Tisti, ki pa rezerv niso imeli so se pa prilagodili malo težje, se ti ne zdi. Tako da nakladat, da je vse isto res ni treba, čeprav gre tebi bolje.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.389
1.306
113
43
Seveda ni isto. Navaden delavec in tisti na minimalcu sta definitivno premalo plačana.
Kok je takih na Alterju?
Pa recimo ugibaj kako plačo mam

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.532
9.852
113
Na prvo vprašanje bom odgovoril, da ne vem koliko alterašev je na minimalcu. Ugibal pa glede tvoje plače tudi ne bom, ker nima nobene povezave s tem kar je mene zmotilo. Ti trdiš, da če ti prideš čez mesec, lahko vsak. Tud jest pridem čez mesec in marsikaj tudi ostane, kar pa še ne pomeni, da je vse rožnato izven mojega mehurčka.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.553
16.864
113
Pa sej tega je že nekje 5 let.... a ni?
Ni ravno tako kot piše ampak on ima itak "prav" tudi, ko/če nima (podražitve, poraba goriva, woke, ..) tako da je to itak brezveze se it okoli tega, ker tip rad trolla v pravem pomenu besede. Tega tu gor seveda ne bo nikoli priznal, na privat pa ravno toliko da ne izpostavi/poudari tega vsakič posebej. Tako da jaz tole njegovo kotaljenje buč okoli zanikanja - pardon, nezaznavanja podražitev in izjav v stilu "če lahko jaz, lahko vsak" dojemam zgolj in samo kot to - trollanje.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.589
6.787
113
Ok za hrano res mogoče nisem pravi naslov ker nimam 5 članske družine . Lahko ti pa za Benz povem . Ista cena bencina je kot 2 leti nazaj . Pa večjo plačo imam kot 2 leti nazaj. Kje je problem?
Že na bancinu si mi stopil na žulj.
1747212293136.png