Planet Golob

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.318
1.858
113
40
Ker je "too big to fail" in "sistemska banka", "državna srebrnina". Tudi GEN-i vodijo "kar dobro", tega nihče ne more zanikat.

V osnovi je NLB je zastarela banka, daleč od modernih tokov, prek povezav s politiko pa še vedno kljub temu da je "prodana" uspešno sodeluje pri omejevanju konkurence. Niso brez veze nakazila "Miki Miški" prek NLB.
Pa si pogledal oni video?

NLB je kar pac je... Meni pa so njegova stališča zelo na mestu.

• Všeč mi je
Reactions: Mr_Wolf

zakon

Guru
16. maj 2008
8.967
936
113
toti Maribor
Ali je Janševec?
Zdaj trenutno NSIjevec. Drugače, pa malo vijuga po vetru.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.288
4.303
113
a si mutav?
Kaj v videu je laž?

• Všeč mi je
Reactions: koliko

koliko

Guru
21. avg 2007
4.538
2.671
113
SV SLO
No ta Mayer je pa zadnji, ki je kredibilen.
Ja vam je vse ne kredibilno, kar je proti oblasti. Ta dva sta trenutno najboljša komentatorja daleč na okoli. Samo poglej koliko ogledov imata proti kakemu levičarskemu podkastu. Pa ni bil moj namen hvaliti komentatorja moj namen je bil, da se vidi kak pezde je GOLOB. Tega nikjer niso komentirali. Še na RTV so molčali kot grob.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.538
2.671
113
SV SLO
REPORTER pa je kredibilen??? Takoj za večerom, MLADINO je daleč največji medijski gnoj....

erikson

Guru
25. avg 2007
23.112
6.873
113
Svobodnjaki nove spremljevalke_ce prvič pokažejo na proslavah.

Robi je Tino prvič pripeljal na proslavo ob kulturnem prazniku, Urška Bora na partizansko proslavo.

Sonny_Chiba

Majstr
3. dec 2011
1.801
-916
83
Ja vam je vse ne kredibilno, kar je proti oblasti. Ta dva sta trenutno najboljša komentatorja daleč na okoli. Samo poglej koliko ogledov imata proti kakemu levičarskemu podkastu. Pa ni bil moj namen hvaliti komentatorja moj namen je bil, da se vidi kak pezde je GOLOB. Tega nikjer niso komentirali. Še na RTV so molčali kot grob.
Seveda imajo veliko ogledov, če pa janšisti na ukaz besno klikate ter nabijate oglede/lajke... :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse:

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.796
4.203
113
NLB je kar pac je... Meni pa so njegova stališča zelo na mestu.
Včasih so rekli "kill with fire" ker zaradi takih kot je on ne moremo imeti lepih stvari, ampak ja.

Na Linkdinu objavlja take nuemnosti da te srat prime. Recimo lani je bil z ogejem in mečem proti neobankam, kjer NLB skrbi za dobro vseh nas namesto države... in podobno.
Golob2

erikson

Guru
25. avg 2007
23.112
6.873
113
Čas je za malo resne politike, da ne boste samo tračarili in čenčarili:
Čas je za kruto realnost stanja pod trenutno vlado. Golobu lahko posreduješ zadnji odstavek, ker je v parlamentu govoril, da imajo sedaj vsi višje plače. Svobodnjak

Marin je povedala, da so v lanskem letu objavili 296 razpisov, a dobili niso niti ene sestre in niti enega bolničarja. “Takoj bi zaposlili vsaj deset sester in 20 bolničarjev, pa še vedno ne bi presegli normativa.”

“Pred časom smo zaposlili diplomirano medicinsko sestro iz Makedonije. Ne glede na to, da je imela ogromno znanja in izkušenj, je nismo mogli zaposliti niti na mesto bolničarja, ampak zgolj kot strežnico, saj v Sloveniji njena izobrazba ni bila priznana, nostrifikacija pa traja tudi dve leti. Čeprav je celo naša vodja rekla, da zna še več kot ona, je pri nas lahko le menjavala plenice. Rekla nam je, da se ne dovoli tako ponižati, in dala odpoved. Zdaj dela v Avstriji, kjer je, kot slišim, zadovoljna.”

Glede na vladne obljube so si prav ti najslabše plačani – tako imenovana skupina J – obetali, da jim bo plačna reforma prinesla občutno izboljšanje. To se žal ni zgodilo, nekaterim se je plača celo znižala, so že pred časom opozorili mediji. Kako je to sploh mogoče? Darja Grm je pojasnila, da se je s plačno reformo tem delavcem prenehal izplačevati tako imenovani dodatek za plačno skupino J. Šlo je za posebni dodatek, ki ga je vlada v začetku leta 2023 odobrila v dejavnostih zdravstva in socialnega varstva. Zaposleni iz plačne skupine J je lahko prejel do 150 evrov bruto za polni delovni čas. “Ker se je s prevedbo plačnih razredov plača številnim dvignila manj, kot so prejeli omenjenega dodatka, so zdaj na slabšem,” je sklenila sogovornica.

• Haha
Reactions: jonny77