Planet Golob

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.496
16.796
113
Popoplavna sanacija uničenega mostu oz. nadomestna gradnja novega mostu čez Kamniško Bistrico v Domžalah (Domžale-Vir):

- Šele sedaj so končno dali ven razpis za gradnjo (ja, vem, najprej je bil razpis za gradbeno dokumentacijo a vseeno)
- 54m dolg most za dvosmerni promet naj bi stal cca.7mio € (in vprašanje koliko bo prišlo zraven še kakšnih aneksov)
- Čas trajanja gradnje kar dve leti
- Kljub temu, da gre za izjemno pomembno oz. prometno cesto je v času gradnje za to obdobje 2 let predvidena popolna zapora in obvoz

Kaj to pri nas res ne gre hitreje? 2 leti zapora, najbližji obvozi čez reko pa sploh niso blizu plus to, da so te ceste skozi Zaboršt & Radomlje že v osnovi zelo obremenjene.

MostDomžaleVir.jpg

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
438
-888
28
Vi ki ste že bolj verzirani tu na Alterju kje je oni gospod ki je imel nick "@Herta Kosmina"?
Nisem jaz nič "verziran", jaz sem navaden fizikalc :valjamse: To bi bolj vi kot guruji morali vedet, da se je reinkarniral. Če malo bolj spremljaš način pisanja ti-vam bo kmalu jasno kdo je kdo :fredi:
Nekaj na V je bil včasih, preden se je 1001x reinkarniral :fredi:

• Haha
Reactions: jest5

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.496
16.796
113
"Js' misl'm, da se mor'mo nehat' sprenevedat, ker to je pa že mal preveč" je povedal pravnik. To zdaj je mal preveč? A do zdaj pa ni bilo preveč ampak je bilo še sprejemljivo dovolj? Kaj ne bi morali pri tako izjemnemu voditelju kot je ta naš vrhuuunski menedžer v bistvi še manj tolerance na laži, debilizme, korupcijo itd.? :D

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.607
7.837
113
Mali sivi se je odlocil za prebilica, SD vidi priloznost da se popravi napram svobodi. JJ se obsodi in nam povedo da sedaj (ampak sedaj pa res) bodo poskrbeli da bo drugace. Samo pazite se desnih. Oni jedo otroke.
A model je volitve zmagal kot da je mesija hahah

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.878
4.008
113
Ljubljana
hmpg.net
Petra Sovdat : "Tomaž, fantastično smo se imeli. Z veseljem pridemo še"

"Zdaj lahko čakamo, da bo komu spet toliko v interesu, da bo s podatki o tem, kaj vse je dejansko nato šlo narobe, nabil Goloba na televiziji. Ali pa – kar bi bilo normalno v normalni državi – Golob nemudoma odstopi, kot bi se za človeka z visokimi etičnimi standardi – se spomnite njegovih reklam še ne cel mandat nazaj? – spodobilo. Če kdo, mora zakon spoštovati premier, mar ne?! Zakon pa mu prepoveduje sprejemanje daril.

Tu bi lahko končala ta komentar. V bistvu mi ga sploh ne bi bilo treba pisati, če bi bila slovenska politična kultura vsaj približno spodobna. Pa ni. In to je tudi eden od razlogov, zakaj ne bomo nikoli Švica. Da bi dosegli vsaj njen približen standard, bi morali najprej postati vsaj približno Skandinavija. Pri tem mislim predvsem na odnos ljudi do korupcije."