tožba česa?
Nisem jaz nič "verziran", jaz sem navaden fizikalcVi ki ste že bolj verzirani tu na Alterju kje je oni gospod ki je imel nick "@Herta Kosmina"?
Ce je menjal nick potem samo poisces kak star post in ga najdes…Vi ki ste že bolj verzirani tu na Alterju kje je oni gospod ki je imel nick "@Herta Kosmina"?
Pelješki most (štirje pasovi, skupna dolžina 2404 m) je zgradilo kitajsko podjetje za gradnjo mostov. Gradnja se je začela 30. julija 2018 in trajala skoraj natanko štiri leta, končana je bila poleti leta 2022.- Čas trajanja gradnje kar dve leti
pa mišice tudiBo pa koza sedaj bolj prozna, moras gledat pozitivno
Tako je. Ni politika ki se nebi okoristil v času svojega političnega udejstvovanja. Ker pa pravosodje ne dela oziroma je tudi samo koruptivno pa smo kjer smoPetra Sovdat : "Tomaž, fantastično smo se imeli. Z veseljem pridemo še"
"Zdaj lahko čakamo, da bo komu spet toliko v interesu, da bo s podatki o tem, kaj vse je dejansko nato šlo narobe, nabil Goloba na televiziji. Ali pa – kar bi bilo normalno v normalni državi – Golob nemudoma odstopi, kot bi se za človeka z visokimi etičnimi standardi – se spomnite njegovih reklam še ne cel mandat nazaj? – spodobilo. Če kdo, mora zakon spoštovati premier, mar ne?! Zakon pa mu prepoveduje sprejemanje daril.
Tu bi lahko končala ta komentar. V bistvu mi ga sploh ne bi bilo treba pisati, če bi bila slovenska politična kultura vsaj približno spodobna. Pa ni. In to je tudi eden od razlogov, zakaj ne bomo nikoli Švica. Da bi dosegli vsaj njen približen standard, bi morali najprej postati vsaj približno Skandinavija. Pri tem mislim predvsem na odnos ljudi do korupcije."
Že tu se vidi kako živi elita. Povprečni narod bi sam spucal za seboj v privat hiši, tile bi pa čistilko najeliPa saj ni med službenim časom oddihoval. In še vsakič prej se je oddolžil s čiščenjem.